Projekti

#Vztrajam

29. 08. 2018

Imate svoje cilje, za katere morate vztrajati dan za dnem, teden za tednom?

V življenju si ljudje neprestano postavljamo cilje. Nekdo bi rad opravil še zadnji izpit in zaključil šolanje z diplomo, drugi si želi izgubiti višek kilogramov, četrti se trudi uspešno zaključiti poslovni projekt, petemu je velik uspeh že to, da se dnevno več giblje, nauči meditirati ali se znebi kakšne grde razvade.

#Vztrajam

Karkoli je vaš cilj, zanj je potrebno načrtovanje, trud, vztrajnost, zavzetost in odrekanje. Cilj bo lažje doseči, če bo z vami nekdo, ki vas bo spodbujal in podpiral v trenutkih, ko vam bo zmanjkalo motivacije in vztrajnosti.

 

Vabimo vas, da se pridružite projektu #vztrajam ter z nami delite vaše osebne zgodbe o že doseženih ciljih, ki bodo v navdih, ali še neuresničenih, za katere potrebujete malo spodbude.


Postani #vztrajam ambasador

Ambasadorji gibanja #vztrajam kljub oviram v vsakdanjem življenju vztrajajo. S pozitivnim pogledom na življenje stremijo k zastavljenemu cilju, zato težave, s katerimi se soočajo, prej ali slej premagajo.

Se tudi ti ne daš? Postani #vztrajam ambasador!

Deli svoje cilje, svoje ovire, svoje nasvete. Pomagaj s svojimi izkušnjami in bodi navdih. Skupaj smo močnejši!

Banka SKB je sponzor slovenske olimpijske reprezentance že več kot 25 let. Leta 2016 je postala tudi osebni sponzor atletinje Maruše Mišmaš ter leta 2019 osebni sponzor paraolimpijca Darka Đurića.

Naša #vztrajam ambasadorja Maruša in Darko kljub oviram s pozitivnim pogledom na življenje stremita k doseganju svojih ciljev. Tudi, ko je težko. S svojo vztrajnostjo sta zgled in motivacija za vse nas.

Galerija - #vztrajam


Nazaj