Poslovne finance, Osebne finance, SKB NET, PRO SKB NET

SKB poslovalnice bodo v času »lockdowna« poslovale po običajnem delovnem času

30. 03. 2021

Obveščamo vas, da bodo SKB poslovalnice, od 1. do vključno 11. aprila, v času vnovičnega obsežnejšega zapiranja gospodarstva in javnega življenja, večinoma poslovale po običajnem delovnem času.

SKB poslovalnice bodo v času »lockdowna« poslovale po običajnem delovnem času

V času od 1. aprila do vključno 9. aprila 2021, bo izjemoma začasno zaprta poslovalnica Idrija. Bankomat na lokaciji deluje nemoteno.

Za vašo varnost v poslovalnicah smo poskrbeli, saj je varovanje zdravja vseh nas na prvem mestu. Strogo sledimo vsem varnostnim standardom in higienskim ukrepom, skladno z informacijami in navodili NIJZ.

Na sestanek se naročite preko telefona 01 471 55 55 ali e-pošte info@skb.siPridite, če ste zdravi, obvezno je nošenje zaščitne maske, razkuževaje rok in ohranjanje razdalje.

Večino storitev dnevnega bančništva lahko udobno in varno opravite tudi na daljavo (prek SKB NET in PRO SKB NET spletnih bank ter MOJ@SKB mobilne banke) in namesto z gotovino plačujete brezgotovinsko z brezstičnimi bančnimi karticami. Storitev Flik pa vam  omogoča hitro in enostavno ter takojšne in brezplačno nakazovanje denarja med uporabniki bank v Sloveniji.

Za vse informacije smo vam na voljo v Kontaktnem centru 01 471 55 55, od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro.


Nazaj