Projekti

Podpiramo šport - osebno sponzorstvo vrhunske atletinje Maruše Mišmaš

18. 04. 2019

Maruša Mišmaš je najboljša slovenska atletinja v teku na srednje proge. Je lastnica državnih rekordov v teku na 2.000 in 3.000 metrov z zaprekami, kar je tudi njena paradna disciplina. 

Podpiramo šport - osebno sponzorstvo vrhunske atletinje Maruše Mišmaš

Leta 2014 je bila izbrana za najbolj obetavno mlado športno osebnost, leto dni kasneje pa je postala balkanska dvoranska prvakinja v teku na 3.000 m z zaprekami in balkanska prvakinja v krosu.

Leta 2016 je nastopila na svojem prvem Evropskem prvenstvu v atletiki v Amsterdamu. Poškodba ji je na žalost preprečila nastop na Olimpijskih igrah v Rio de Janeiru v letu 2016, potem ko je že izpolnila olimpijsko normo.

Vztrajnost pri rehabilitaciji po poškodbi se ji je povrnila na Evropskem prvenstvu leta 2018 v Berlinu, ko je nastopila v finalu teka na 3.000 m z zaprekami in postavila nov državni rekord.

V letu 2019 si je z vztrajnostjo in trdim delom na tekmah »diamantne lige« v Shanghai-u že priborila vstopnico za poletne olimpijske igre Tokyo 2020, istega leta jeseni pa je nastopila tudi na Svetovnem prvenstvu v Dohi, Katarju.

Leto 2020 je bilo polno presenečenj, tudi za športnike. Prestavitev olimpijskih iger v Tokyiu 2020 je Marušo presenetila, a kljub vsemu motivirala za intenzivno nadaljnjo pripravo na čas, ko bodo nastopile olimpijske igre, na katere je že zdaj pripravljena in v vrhunski formi!

 

 

 

 


Nazaj