Dobre stvari je vredno deliti

Svoje zadovoljstvo delite s svojimi bližnjimi.
Priporočilo nagradimo s 30 EUR!

Priporočite nas

 Več prijateljev povabite,
višja bo vaša nagrada*

Na svoj račun lahko dobite kar do 150 EUR.

 

 

 

 


Ponudba leta za
vaše bližnje** 

Posebna ponudba SKB paketov za nove stranke!

Kako enostavno do nagrade?

Veseli nas, da boste svoje izkušnje in zadovoljstvo z nami delili tudi s svojimi bližnjimi.
V znak zahvale bomo vsem, ki boste svojim družinskim članom, prijateljem, sorodnikom in znancem priporočili SKB banko, na osebni račun nakazali 30 EUR*.

1

Izpolnite spletni obrazec za priporočilo

Izpolnite spletni obrazec in priporočite SKB svojemu sorodniku ali prijatelju, ki še ni naša stranka.

2

Vaš bližnji v SKB odpre paket po svoji meri

Prijatelj ali sorodnik se oglasi v izbrani poslovalnici SKB in osebnemu bančniku pokaže prejeto priporočilo. Hitro in preprosto bomo uredili vse, da bo izbral pravi paket zase in postal naša stranka.

3

Prejmite 30 EUR na vaš osebni račun

Ko bo vaš bližnji na svoj novi osebni račun izbranega paketa začel prejemati redne prilive, bo nagrada 30 EUR nakazana na vaš osebni račun.

Povabite vaše bližnje in prejmite 30 EUR

Vpišite svoje podatke


SKB banko želim priporočiti prijatelju

Zakaj odpreti račun
pri SKB?

Ste z obstoječo banko nezadovoljni ali nimajo ustreznega produkta?
Izberite ustrezen paket in druge bančne storitve, ki bodo še dodatno poskrbele za varnost vašega bančnega poslovanja in lažji nadzor nad vašim osebnim računom.

 • Uredite lahko kar 53 različnih opravkov, brez obiska banke.
 • Vaš osebni bančnik vam bo v pomoč pri izbiri najprimernejše ponudbe in urejanju bančnih poslov.
 • Imejte vse vaše finance na enem mestu. Izkoristite ponudbo ugodnih kreditov.

Pogosta vprašanja

DO KDAJ LAHKO SODELUJEM V AKCIJI PRIPOROČITE NAS?

Akcija traja od 4. novembra 2021 do 31. decembra 2021.

KOMU LAHKO PRIPOROČIM SKB BANKO?

Svoje izkušnje in zadovoljstvo lahko delite z vsemi, s katerimi to želite: s svojimi družinskim člani, prijatelji, sorodniki ali znanci.

KDO LAHKO SODELUJE V AKCIJI PRIPOROČITE NAS?

V akciji lahko sodelujejo obstoječe stranke s stalnim prebivališčem v Sloveniji, starejše od 18 let, ki so v času trajanja akcije že imetniki osebnega računa pri SKB banki (izjema so imetniki Osnovnega plačilnega računa, Osnovnega osebnega računa in Osebnega računa za nerezidente). Več o pogojih za sodelovanje v akciji preberite v splošnih pogojih.

Kako lahko sodelujem v akciji Priporočite nas?

Sodelovanje je preprosto! Izpolnite spletni obrazec za priporočilo, pri čemer je potrebno ustrezno izpolniti vsa obvezna polja. Svoje priporočilo pa lahko pospremite tudi z osebnim sporočilom vašemu prijatelju ali sorodniku.

ALI OBSTAJA KAKŠNA OMEJITEV KOLIKO OSEBAM LAHKO PRIPOROČIM SKB BANKO?

Omejitve v številu oseb, ki jim lahko priporočite banko, ni - vendar pa lahko prejmete izplačilo denarnih nagrad za največ pet (5) novih strank, t.j. v višini največ 150 EUR. Več o akciji ter pogojih za izplačilo denarne nagrade preberite v splošnih pogojih. 

KDAJ SEM UPRAVIČEN DO IZPLAČILA DENARNE NAGRADE?

Do izplačila denarne nagrade 30 EUR ste upravičeni:

 • če priporočena oseba v SKB še nima odprtega osebnega računa in se je v času trajanja akcije odločila za odprtje enega izmed paketov za odrasle (MOJ S, MOJ M ali MOJ L).

Več o akciji ter pogojih za izplačilo denarne nagrade preberite v splošnih pogojih.

PRIPOROČIL SEM STRANKO. KDAJ BOM PREJEL IZPLAČILO DENARNE NAGRADE?

Izplačilo denarne nagrade v višini 30 EUR bo potekalo enkrat (1) mesečno, najkasneje na zadnji delovni dan v mesecu. Nakazilo denarne nagrade boste na svoj osebni račun za posamezno priporočilo prejeli najpozneje tri (3) mesece po tem, ko bodo izpolnjeni vsi akcijski pogoji. Več o akciji ter pogojih za izplačilo denarne nagrade preberite v splošnih pogojih.

KAKO LAHKO MOJ BLIŽNJI KORISTI UGODNOSTI?

Ob odprtju računa v poslovalnici SKB banke je potrebno osebnemu bančniku zgolj pokazati prejeto priporočilo, ki ga je vaš bližnji prejel po elektronski pošti (lahko je natisnjeno, ali pa priporočilo pokaže le preko mobilnega telefona oz. druge ustrezne naprave).

KATERIH UGODNOSTI SO DELEŽNI BLIŽNJI, KI JIH PRIPOROČIM?

Vsaka priporočena stranka lahko koristi redne in akcijske bančne ugodnosti, ki so v času odprtja računa namenjene novim strankam. Trenutno je aktualna posebna ponudba SKB paketov za nove stranke – vsak paket za 5 EUR/mesec.

ZAKAJ MORA MOJ BLIŽNJI OB ODPRTJU RAČUNA OSEBNEMU BANČNIKU POKAZATI PREJETO PRIPOROČILO?

Iz prejetega priporočila bo osebni bančnik identificiral osebo, ki je poslala priporočilo - nedvoumna identifikacija priporočitelja je tudi predpogoj za izplačilo denarne nagrade. Več o akciji ter pogojih za izplačilo denarne nagrade preberite v splošnih pogojih.

Katere osebne podatke moram posredovati na spletnem obrazcu za sodelovanje akciji Priporočite nas in zakaj?

Za pravilno izpolnjeno priporočilo se šteje, da ste izpolnili vsa obvezna vnosna polja spletnega obrazca ter vnesli svoje osebne podatke ter podatke osebe, ki ji želite SKB banko priporočiti.

Vnesti morate vaše podatke:

 • ­ Ime in priimek
 • ­ Naslov stalnega prebivališča (ki ga banka potrebuje za nedvoumno identifikacijo za izplačilo nagrade)
 • ­ Elektronski naslov

ter podatke osebe, ki jo priporočate:

 • ­ Ime in priimek
 • ­ Elektronski naslov

Zakaj moje priporočilo ni bilo poslano?

Tudi v primeru ustrezno in v celoti izpolnjenega spletnega obrazca obstaja možnost, da priporočila ne bo mogoče poslati/dostaviti priporočeni osebi, na kar ste bili opozorjeni s pojavnim oknom. Razlogi za to so lahko različni:

 • narobe zapisan elektronski naslov priporočene osebe ALI 
 • neveljaven elektronski naslov priporočene osebe ALI
 • neobstoječ elektronski naslov priporočene osebe ALI
 • omejitve, skladne z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), na strani priporočene osebe.

V tovrstnih primerih poskusite znova oziroma priporočite novega prijatelja ali sorodnika.

 

Prikaži vse

*  Izplačilo denarne nagrade bo izvedeno, ko bo priporočena stranka na osebni račun izbranega paketa MOJ S, MOJ M ali MOJ L začela prejemat redne prilive. Obstoječa stranka lahko med trajanjem akcije priporoči neomejeno število strank, vendar dobi izplačilo nagrad za največ pet (5) novih strank, t.j. v višini največ 150 EUR. Več o akciji ter pogojih za izplačilo denarne nagrade preberite v splošnih pogojih. Akcija traja do 31. 12. 2021.
** Akcijska cena velja za obdobje 6 mesecev za nove stranke, ki v SKB banki še nimajo odprtega osebnega računa in se odločijo za MOJ M ali MOJ L paket. Akcija traja do 31. 12. 2021. Več o akciji preberite v splošnih pogojih.
Informacije o obdelavi osebnih podatkov, ki jih posredujete, so navede v splošnih pogojih (poglavje 8. VAROVANJE PODATKOV).