Povej naprej …

Več prijateljev boš povabil, več nagrad boš prejel.

povabi prijatelja

Kako enostavno do nagrade?

Si starejši od 15 let in imaš v banki SKB odprt Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun?
Svoje izkušnje in zadovoljstvo z nami delil s prijatelji, mi pa bomo tvoj osebni račun obogatili z 20 EUR za vsak račun odprt na tvoje priporočilo.

1

Priporoči SKB in izpolni obrazec

Priporoči SKB svojemu prijatelju, ki še ni naša stranka in nima Osebnega računa za mlade ali ISIC osebnega računa ter skupaj izpolnita in podpišita Obrazec za priporočilo (PDF).

2

Prijatelj odpre račun v SKB

Tvoj prijatelj se s podpisanim in izpolnjenim Obrazcem za priporočilo (PDF) oglasi v poslovalnici SKB ter ga izroči osebnemu bančniku. Hitro in preprosto bomo uredili vse, da bo postal naša stranka.

3

Prejmi 20 EUR na tvoj osebni račun

Ko bo tvoj prijatelj na svoj novi Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun prejel prilive v višini vsaj 50 EUR, bo nagrada v višini 20 EUR nakazana na tvoj osebni račun.

Povabi prijatelja in prejmi 20 EUR

Obvesti prijatelja o akciji

Obvesti prijatelja o akciji prek družabnih omrežij
ali pa mu enostavno pošlji e-mail.

 

Obvesti prijatelja o akciji

Skupaj s prijateljem izpolnita obrazec, ki ga
prinese na banko ob odpiranju računa.

Natisni obrazec

Zakaj bi odprl račun pri SKB?

Še nimaš osebnega računa? Odpri račun, da boš samostojno in svobodno upravljal z denarjem, obenem pa pridobil ugodnosti in popuste.

  • Imej banko vedno pri rokiUrediš lahko kar 53 različnih opravkov, brez obiska banke.
  • 0 stroškov za vodenje računaPaketa za mlade vodimo popolnoma brezplačno. Z ISIC računom pridobi številne popuste in ugodnosti.
  • Plačuj prek spletaNe potrebuješ kredite kartice, saj pri odprju osebnega računa prejmeš VISA debetno kartico.

Pogosta vprašanja

So kakšne starostne omejitve za sodelovanje?

Če oseba še ni polnoletna, mora odpreti Osebni račun za mlade v spremstvu staršev oziroma zakonitega skrbnika. Obstoječa stranka, ki sodeluje v akciji Povej naprej, mora biti starejša od 15 let ter imeti v SKB odprt Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun.

Ali obstaja kakšna omejitev koliko osebam lahko priporočim?

Ni nobene omejitve koliko osebam priporočiš banko. Za vsak račun odprt na tvoje priporočilo bomo tvoj osebni račun obogatili z 20 EUR, vendar lahko za vsa priporočila skupaj prejmeš največ 100 EUR (5 priporočil).

 

Kakšni so pogoji akcije?

Pogoj za prejem nagrade je, da nova stranka začne aktivno uporabljati svoj novi OR za mlade ali ISIC OR (do 30. 4. 2019 mora na svoj OR za mlade ali ISIC OR prejeti skupne prilive v višini min 50 EUR). V času akcije lahko vsaka obstoječa stranka za vsa priporočila skupaj prejme največ 100 EUR (5 priporočil).