SKB PAKETI 3 MESECE BREZPLAČNO

Vse kar potrebujete, da imate banko vedno pri roki.

POSEBNA PONUDBA 
ZA NOVE STRANKE

Če z naslova Priporočite nas v SKB banki odprete MOJ S, MOJ M ali MOJ L paket je izbrani paket za vas kar 3 mesece brezplačen!
 
  • Večja varnost: Varnostni SMS za pregled porabe in Zavarovanje kartic plus tudi za zavarovanje osebnih predmetov.
  • Transparenten in fiksen mesečni strošek paketa: ni skritih ali dodatnih stroškov.
  • Dolgoročen prihranek s fiksnim mesečnim stroškom: ugodnejša izbira kot plačevanje posameznih produktov.
  • Najboljši izbor produktov: digitalno bančništvo, brezplačne plačilne transakcije in Visa kreditna kartica z možnostjo obročnih nakupov.

Kako enostavno
do SKB PAKETA?

1

Izberite pravi paket zase

Preverite, kateri paket vsakodnevnega bančništva vam ustreza.

Izpolnite vprašalnik MOJ PAKET

2

Enostavno opravite zamenjavo banke

Za hitro in enostavno odprtje SKB paketa potrebujete le veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) ter davčno številko.

3

Izkoristite priporočilo bližnjega

Ob obisku poslovalnice osebnemu bančniku pokažite prejeto priporočilo, s katerim boste lahko deležni ugodnosti z naslova Priporočite nas!

Kako skleniti paket?

Obiščite našo poslovalnico ali pa se kar prek spleta naročite na sestanek s svetovalcem.

Lokacije poslovalnic ali Naročite se na sestanek

Pogosta vprašanja

Zakaj izbrati paket?

SKB paketi vključujejo najpomembnejše bančne storitve po enotni fiksni ceni. Vsi paketi vključujejo osebni račun in digitalno bančništvo, ki vam omogoča poslovanje na dlani in urejanje financ kjerkoli se nahajate ter komplet brezplačnih plačilnih transakcij.

Na voljo so trije različni paketi za odrasle, med katerimi izberite tistega, ki najbolj odgovarja vašemu življenjskemu stilu in vašim vsakdanjim finančnim potrebam. Preverite, kateri paket je najprimernejši za vas.

Ker se zavedamo, da se potrebe skozi življenje spreminjajo, lahko paket kadarkoli, brezplačno spremenite v kateregakoli izmed paketov v ponudbi.

Komu so paketi namenjeni?

Paketi so namenjeni strankam, ki uporabljajo komplet bančnih storitev za vsakodnevno upravljanje svojih financ. Paketni osebni računi so ugodnejši od posamičnega plačevanja storitev vključenih v paket, saj lahko tako prihranite tudi do več kot 100 EUR letno.

Paket je na voljo novim in obstoječim domačim fizičnim osebam, ki na osebni račun prejemajo redne prilive.

Kako do paketa?

Za sklenitev paketa se naročite na sestanek v eni izmed SKB poslovalnic, kjer vam bo bančnik predstavil pakete in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Kakšni so stroški paketa?

Za vodenje paketnega osebnega računa plačujete mesečni strošek vodenja, ki zajema vse storitve vključene v posamezni paket, kar poenostavi vaš pregled nad mesečnimi bančnimi stroški. Storitve vključene v paket lahko poljubno aktivirate, ko jih potrebujete, vendar je cena paketa fiksna.

Z odprtjem paketnega osebnega računa nimate nobenih stroškov, prav tako ni stroškov v primeru spremembe paketa. V kolikor želite k paketu dodati še dodatne produkte, ki niso del paketa, se le ti obračunajo skladno s SKB cenikom za prebivalstvo.

Celotni cenik za poslovanje s SKB si lahko ogledate v ceniku SKB za prebivalstvo.

Z dnevnimi finančnimi storitvami lahko enostavno upravljate svoje dnevne finance.

Kako do prekoračitve na osebnem računu

V vsakem izmed paketnih osebnih računov je vključena možnost prekoračitve stanja na osebnem računu. Maksimalna višina brezplačne prekoračitve je odvisna od izbranega paketa. Lahko zaprosite za višjo prekoračitev od tiste v paketu, v tem primeru plačate mesečne stroške vodenja prekoračitve.

Prekoračitev lahko sklenete v poslovalnici ali prek elektronske vloge v SKB NET spletni banki. Banka višino prekoračitve odobri skladno s poslovno politiko banke.

Prikaži vse

Dobro je vedeti,
komu zaupate finance

Banka SKB

  • Se v slovenskem bančnem prostoru odlikuje kot varna, trdna in zanesljiva banka.
  • Je del Skupine OTP, ene največjih neodvisnih ponudnikov finančnih storitev v srednji in vzhodni Evropi s celostno ponudbo bančnih storitev za fizične in pravne osebe.
  • Zaupa nam več kot 200.000 strank.

Kaj o nas pravijo naše stranke?

 

 

  • Do ugodnosti so upravičene nove stranke, ki odprejo katerikoli MOJ S, MOJ M ali MOJ L paket z naslova Priporočite nas.
  • SKB d.d. produkte odobrava skladno s politiko banke.