ISIC paket se poslavlja

Prihaja Paket za študente - ISIC ugodnosti lahko koristiš le še do 31.12.2023.

Mesečno vodenje

0 EUR /mesec

za produkte iz paketa.

Takojšen dostop do banke

digitalno bančništvo

brezplačna pristopnina in mesečna uporaba.

Ugodnosti in popusti

digitalna SKB ISIC izkaznica

za koriščenje popustov v Sloveniji in v več kot 130 državah. Veljavna le še do 31.12.2023.

Katere produkte vključuje paket?

ISIC paket za polnoletne dijake in študente odlično podpira vaš mladostni življenjski slog. Z brezplačnimi storitvami, produkti in ISIC ugodnostmi lažje in preprosteje obvladujete porabo, poskrbite za finančno varnost in načrtujete prihodnost.

BREZPLAČNI DVIGI NA BANKOMATIH

Brezplačni dvigi z Visa debetno kartico na SKB bankomatih, bankomatih drugih bank v Sloveniji in bankomatih tujih sodelujočih bank (OTP banka Hrvaška).

RAČUN Z VISA DEBETNO KARTICO

ISIC paket vključuje odpiranje in mesečno vodenje osebnega računa ter izdajo in obnovo Visa debetne kartice.

VARNOSTNI SMS

Brezplačen Varnostni SMS za Visa kartico imetnika vas obvesti o vsakem dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu in nakupu prek spleta in telefona. Za tiste, ki si želite večjo preglednost in nadzor nad kartičnim poslovanjem.

MOJ@SKB, SKB NET

24 ur na dan, vse dni v letu, lahko udobno in cenovno ugodno opravljate bančne storitve prek SKB NET spletne banke in MOJ@SKB mobilne banke. Pristopnina in mesečna uporaba digitalnega bančništva sta brezplačni.

Flik TAKOJŠNJA PLAČILA

Neomejene brezplačne plačilne transakcije opravljene s Flikom.

DIGITALNA SKB ISIC IZKAZNICA

Za koriščenje ISIC ugodnosti doma in v tujini. Veljavna le še do 31.12.2023.

POPUSTI IN UGODNOSTI

Možnost koriščenja ISIC popustov z obstoječo izkaznico le še do 31.12.2023. Prek 130.000 študentskih popustov v 133 državah. Potovanja, hrana, zabava, zdravje, lepota, vstopnine, nastanitve, šport in še več.

Do 200 EUR PREKORAČITEV STANJA NA RAČUNU

Za trenutke, ko rabite nepričakovano na hiter, preprost in ugoden način do dodatnih financ.

DVIGI NA BANKOMATIH V EUR OBMOČJU

Brezplačno pa lahko z Visa debetno kartico dvigujete tudi na bankomatih v državah EU, kjer je evro plačilno sredstvo. Izvzeti so morebitni stroški tuje banke, ki jih lahko zaračuna banka lastnica bankomata.

Dodatna ponudba

Nadgradite svoj ISIC paket še s številnimi prednostmi in ugodnostmi, ki vam jih omogoča.

INFO SMS

Več
Info SMS je opomnik, ki vam pošilja obvestila o finančnih spremembah, od stanja in prilivov do zapadlosti depozita in prekoračitve ali zaključka varčevanja.

ZAVAROVANJE KARTIC PLUS

Več
Zagotovite si zavarovanje v primeru zlorabe ukradene ali izgubljene SKB ISIC kartice. Zavarovanje vključuje tudi osebne predmete kot so ključi, osebni dokumenti, ročna torbica, denarnica, mobilni telefon in tablica. Življenje brez sitnosti je lepše!

RAZLIČNE MOŽNOSTI VARČEVANJA

Več
Želite privarčevati del žepnine, štipendije ali zaslužka za potovanje, računalnik ali morda celo svoj prvi avto? Izberete lahko poljubno varčevanje v evrih, ki ga hitro in preprosto sklenete tudi prek spletne banke SKB NET.

DIREKTNE OBREMENITVE IN TRAJNI NALOGI

Več
Olajšajte svoje poslovanje pri enkratnih ali ponavljajočih se plačilnih obveznostih. Z direktnimi obremenitvami in trajnimi nalogi, to za vas storimo mi. Razbremenimo vas razmišljanja in plačevanja, hkrati pa je to tudi najcenejši način poravnavanja obveznosti.

KREDITNA KARTICA

Več
50% popust pri mesečni članarini za Visa kreditno kartico.

Flik takojšnja brezplačna nakazila

S Flikom plačujte kadarkoli, kjerkoli:

 • Enostavno - potrebujete le mobilno številko
  ali e-naslov prejemnika.
 • Hitro - denar bo na računu v nekaj sekundah.
  Tudi izven delovnega časa banke.
 • Varno - enako varno kot plačevanje prek
  mobilne ali spletne banke.

Preberite več

Dobro je vedeti,
komu zaupate finance

SKB banka

 • Se v slovenskem bančnem prostoru odlikuje kot varna, trdna in zanesljiva banka.
 • Je del skupine OTP, ene največjih in najstabilnejših bank na področju srednje in vzhodne Evrope.
 • Zaupa nam več kot 200.000 strank.

Kaj o nas pravijo naše stranke?

Monika K.
Monika K.

Kot stranka SKB banke sem zelo zadovoljna tako z odzivom zaposlenih kot s storitvami, posebno z mobilnimi, ki jih mladi najraje uporabljamo.

Monika K.
Simona
Simona

Ker sem veliko časa na poti, mi MOJ@SKB mobilna aplikacija omogoča hitro in učinkovito upravljanje z mojimi financami ter pregled nad sredstvi kar iz mobilnega telefona. Kadar pa se že oglasim v poslovalnicah, pa me vedno sprejmejo brez čakanja in s prijaznim nasmeškom.

Simona
Tajda, Radovljica
Tajda, Radovljica

Z banko SKB sem bila vedno zadovoljna. Dobila sem vedno ažurne odgovore in rešitve. Všeč mi je mobilna banka in pa sms obvestilo. Zaenkrat še nisem imela nobenih težav.

Tajda, Radovljica
Marija, upokojenka
Marija, upokojenka

Sem dolgoletna stranka SKB banke. Pred kratkim sem menjala Ipad in ponovno je bilo treba nastaviti e-banko. Sama nisem vedela kako in kaj sem poklicala v poslovalnico Center. Ob obisku mi je osebna bančnica ga.Sanja prijazno in hitro uredila vse potrebno. Zdaj imam svojo banko spet doma. Z SKB banko sem zelo zadovoljna. Srečno in uspešno še naprej.

Marija, upokojenka
Tina J.
Tina J.

SKB banka je banka, ki gre v korak s časom. Uporabnikom omogoča spletno in mobilno bančništvo, kar nam olajša poslovanje, urejanje osebnega računa in enostavno, hitro plačevanje položnic. Zaposleni na bančnih enotah so prijazni, ustrežljivi in pripravljeni rešiti vsako zagato.

Tina J., Tržič
Ivona K.
Ivona K.

Že od leta 2003 sem zadovoljna stranka. Najbolj mi je všeč oseben pristop in odzivnost - moja osebna bančnica v trenutku najde ugodno rešitev za vsak moj finančni izziv. Rada bi izpostavila tudi mobilno banko, brez katere si v teh časih ne znam več predstavljati vsakdanjika.

Ivona K., Kamnik