SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Spremembe splošnih pogojev

Sprememba splošnih pogojev

Zaradi upoštevanja določil Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov EU 2016/679 (t.i. GDPR), z dnem 25. 5. 2018 stopijo v veljavo novi pogoji, vezani na seznam ugodnosti uporabnikov Zlatih Mastercard plačilnih kartic (sprememba 17. člena – Uporaba vaših osebnih podatkov):


Sprememba datuma izdelave kartičnih izpiskov

Uporabnike plačilnih kartic Visa in Mastercard obveščamo, da se bodo mesečni izpiski plačilnih kartic namesto 10., 20. ali 30., odslej izdelali 7., 17. ali 27. v mesecu, oz. dan pred, če je ta dan nedelja. Pri proračunskih uporabnikih se cikli poravnav ne spreminjajo.


Sprememba Pogojev uporabe Verified by Visa in Pogojev uporabe Mastercard® SecureCode™

Zaradi zahtev kartičnih shem in tehničnih sprememb s strani ponudnika storitev, se 19. 6. 2018, spreminjajo Pogoji uporabe Verified by Visa in Pogoji uporabe Mastercard® SecureCode™.

Gre za tehnično spremembo pri ponudniku storitve, ki ne bo imela vpliva na storitev ali pravice uporabnikov. Ukinja se postopek aktivacije storitve, od 19.  6. 2018 za izvedbo storitve ni več potrebna, sprememba pa so označene v priloženih dokumentih. Sprememba postopka ne vpliva na pravice uporabnikov, ki bodo še vedno imeli možnost prekiniti uporabo storitve in odstopa od Pogojev uporabe, s spremembo pa hkrati izboljšujemo uporabniško izkušnjo:


Prenehanje nezgodnih zavarovanj Generali zavarovalnice za uporabnike osebnih računov

S 1. 10. 2018 bodo prenehala veljati vsa zavarovalna kritja v okviru nezgodnih zavarovanj uporabnikov osebnih računov: