SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Société Générale Group

Société Générale je ena največjih skupin v Evropi na področju finančnih storitev. Poslovanje Skupine temelji na modelu diverzificiranega univerzalnega bančništva, pri čemer združuje finančno trdnost s strategijo trajnostne rasti. Prizadeva si postati vzor za bančništvo, ki temelji na medsebojnih odnosih med stranko in banko, biti cenjena na trgih, na katerih posluje, blizu strankam ter izbrana zaradi kakovosti in predanosti svoje ekipe.

Okoli 160.000 zaposlenih v 77 državah dnevno spremlja več kot 33 milijonov strank po vsem svetu. Ekipa Société Générale ponuja nasvete in storitve fizičnim osebam, podjetjem in institucionalnim strankam na treh ključnih področjih:

  • Poslovanje s prebivalstvom v Franciji skozi mrežo poslovalnic Société Générale, Credit du Nord in Boursorama;
  • mednarodno poslovanje s prebivalstvom v srednji in vzhodni Evropi, Rusiji, mediteranskemu kompleksu, v subsaharski Afriki, Aziji ter na francoskih čezmorskih ozemljih;
  • poslovanje s podjetji in investicijsko bančništvo z globalnim znanjem na področju investicijskega bančništva, financiranja in globalnih trgov.

SKB od leta 2001 kot del skupine izkorišča prednosti razvejane poslovne mreže SG.

Na slovenskem trgu Skupina Société Générale deluje prek Skupine SKB (ki jo sestavljajo banka SKB, SKB Leasing in SKB Leasing Select) in slovenske podružnice ALD Automotive, družbe, specializirane za upravljanje voznega parka.

Société Générale je prav tako pomemben igralec na področju specializiranega financiranja in zavarovanja, privatnega bančništva, upravljanja s premoženjem ter poslovanja z vrednostnimi papirji.

ALD Automotive

ALD Automotive
poslovni najem vozil s celovitimi storitvami in upravljanje voznih parkov