SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Računi in poslovanje

 • Računi in poslovanje

  Transakcijski račun

  Transakcijski račun je prvi korak v poslovni svet pri finančnem poslovanju podjetij. Potrebujete ga pri vsakodnevnem gotovinskem in negotovinskem poslovanju, saj vam omogoča preprosto opravljanje plačilnih storitev. Ko odprete transakcijski račun v SKB, imate na voljo celotno paleto naših produktov in storitev.

  Več
 • Računi in poslovanje

  Transakcijski račun rezervnega sklada

  Transakcijski račun rezervnega sklada je namenjen etažnim lastnikom ali upravnikom večstanovanjskih stavb. Omogoča zbiranje sredstev za kritje stroškov vzdrževanja, investicij in odplačevanje posojil.

  Več
 • Izvršnica

  Izvršnica je instrument zavarovanja plačil, sprejet v okviru Zakona o preprečevanju zamud pri plačilih.

  Več
 • Računi in poslovanje

  Medbančno združevanje sredstev

  Medbančno združevanje sredstev omogoča upravljanje z denarnimi sredstvi podjetij iz skupine doma ali v tujini, ne glede na to, pri kateri banki imajo odprte račune. Storitev družbam z razvejano mrežo hčerinskih podjetij in računov ter z močnim centraliziranim zakladno-finančnim oddelkom prinaša celovit pregled nad denarnimi sredstvi  skupine ter zagotavlja optimizacijo njenega poslovanja.

  Več
 • Računi in poslovanje

  Avtomatski prenos sredstev SWEEP

  SWEEP je avtomatski prenos sredstev v evrih med dvema računoma, odprtima v SKB, s katerim zagotavljate želeno stanje na računu.

  Več
 • Dnevno-nočni trezor

  Imate ob zaključku dneva pri sebi gotovino in se sprašujete, kam z njo? DNT je namenjen vsem, ki poslujete z gotovino in želite dnevni izkupiček gotovine položiti na račun tudi zunaj delovnega časa poslovalnic.

  Več