SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Kartice

 • Poslovna VISA debetna kartica.

  Poslovna VISA debetna kartica

  Želite preprosto in varno negotovinsko plačevati doma in po svetu ter enostavno dostopati do sredstev na vašem transakcijskem računu? Poslovne priložnosti vas čakajo! Ne izgubljajte časa z iskanjem gotovine, raje uporabite Poslovno VISA debetno kartico.

  Več
 • Poslovna MasterCard kartica

  Poslovna MasterCard kartica

  Želite preprosto in varno negotovinsko plačevati doma in po svetu ter biti upravičeni do dodatnih zavarovanj na kartici? Opravljati nakupe na daljavo (spletno nakupovanje), rezervirati in plačati hotelske račune, letalske vozovnice, najeti vozilo ali samo plačati večerjo v restavraciji? Brezstična Poslovna MasterCard kartica je korak k preprostemu in negotovinskemu plačevanju.

  Več
 • Varnostni SMS

  Varnostni SMS

  Varnostni SMS vas obvesti o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu prek spleta in telefona. Tako ste takoj obveščeni o vsaki transakciji, ki je bila v Sloveniji ali v tujini opravljena z vašo kreditno oziroma plačilno bančno kartico.

  Več
 • 3-D Secure

  3-D Secure - varno plačevanje prek spleta

  Storitev 3-D Secure omogoča preprosto in varno plačevanje v spletnih trgovinah z uporabo enkratnega gesla, ki ga stranka prejme prek SMS na svoj mobilni telefon. Podpirata ga VISA s Verified by VISA in Mastercard s MasterCard® SecureCode™.

  Spletne trgovine, ki omogočajo varnejše plačevanje, so označene z logotipoma Verified by VISA in MasterCard® SecureCode™.

  Več
 • Zavarovanje poslovnih kartic plus

  Zavarovanje poslovnih kartic plus

  Z zavarovanjem poslovnih kartic plus lahko zavarujete SKB poslovne kartice in osebne predmete za primer izgube ali kraje.

  Več
 • Samo moja kartice

  Samo moja kartica

 • Sprejem kartic na prodajnem mestu s POS-terminali

  Sprejem kartic na prodajnih mestih

  Imate trgovino, restavracijo, frizerski salon ali želite prodajati tudi prek spletne trgovine? Preverite ponudbo sprejemanja kartic na prodajnem mestu (POS) za večje zadovoljstvo kupcev pri plačevanju s karticami, večji obseg prodaje in boljše poslovanje vašega podjetja.

  Več