SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Financiranje

 • Kratkoročni krediti

  Potrebujete finančna sredstva za nemoten potek tekočega poslovanja? Kratkoročni krediti so namenjeni financiranju obratnih sredstev ter načrtovanju in uravnavanju denarnega toka. V SKB tudi pri ponudbi kratkoročnih kreditov vsako stranko obravnavamo individualno. Porabo sredstev in odplačilni načrt prilagodimo vašim dejanskim potrebam in plačilnim zmožnostim.

  Več
 • Dolgoročni krediti

  Potrebujete finančna sredstva za razvoj in širitev poslovanja? Vidite novo poslovno priložnost? Dolgoročni krediti so namenjeni financiranju investicij v osnovna ali trajna obratna sredstva. V SKB vas pri odobravanju kreditov obravnavamo individualno in tako zagotovimo najbolj optimalen način financiranja vaših dolgoročnih investicij. Z njimi lahko razširite obstoječe poslovanje ter omogočite rast in večjo konkurenčnost podjetja.

  Več
 • Posebna ponudba dolgoročnih kreditov

  Za podjetnike in podjetja z letnimi prihodki do 2 milijonov EUR smo pripravili posebno ponudbo dolgoročnih kreditov po ugodni obrestni meri in z nižjimi stroški odobritve od redne ponudbe. Ponudba velja do 31. 12. 2018.

  Več
 • Garancije

  V SKB vam ponujamo različne vrste garancij, ki jih potrebujete pri poslovanju ali jih pri poslovanju z vami zahtevajo vaši poslovni partnerji. Garancija SKB je samostojna in nepreklicna obveza banke garanta za plačilo garantiranega zneska.

  Več
 • Odkup terjatev

  Potrebujete denarna sredstva pred zapadlostjo terjatev? Z odkupom terjatev vam omogočimo, da dobite denar pred rokom zapadlosti terjatve in si s tem povečate likvidnost. 

  Več
 • Lizing

  Ali imate v podjetju dolgoročne investicijske načrte in iščete alternativne načine financiranja? Pravi odgovor je lizing, ki ga banka SKB v sodelovanju s hčerinskim podjetjem SKB Leasing d.o.o. ponuja kot alternativno možnost kreditiranju. Fleksibilne oblike lizinga prilagodimo tudi vašim željam, interesom, potrebam in finančnim zmožnostim.

  Več
 • Strukturirano financiranje

  Ste podjetje ali ustanova z najvišjo boniteto? Potrebujete za uresničenje investicijskih potencialov večji znesek financiranja? V SKB v sodelovanju z izkušenimi strokovnjaki Société Générale Corporate and Investment Banking ponujamo sindicirane kredite in druge oblike strukturiranega financiranja na mednarodni ravni. Zagotavljamo popolne storitve z ugodnimi stroškovnimi in časovnimi pogoji.

  Več
 • Poslovni najem vozil

  Vam ukvarjanje z voznim parkom vzame preveč časa in denarja? Podjetje ALD Automotive d.o.o., ki je tako kot SKB del skupine Société Générale, poskrbi za upravljanje vašega voznega parka in z njim povezanih storitev, ki zmanjšajo vaše stroške, izboljšajo učinkovitost in povečajo zadovoljstvo vodstva podjetja in voznikov.

  Več