SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Zavarovanje

 • Mimogrede po zavarovaja 2016

  Osebna in premoženjska zavarovanja na enem mestu

  Za zavarovanje življenjsko, nezgodno ali premoženjsko.
  Za različne izzive in dogodke nepredvidljive.
  Da vse uredi se mimogrede,
  z zavarovanji na dlani – z banko SKB.

  Več
 • Avtomobilsko zavarovanje

  Avtomobilsko zavarovanje

  Iščete avtomobilsko zavarovanje? V SKB posredujemo pri sklepanju avtomobilskega zavarovanja zavarovalnice Generali. Poleg obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) vam lahko zavarovalno polico obogatimo tudi z dodatnim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti AO-plus, polnim kasko zavarovanjem ali s paketom dodatnih kasko zavarovanj po vaši meri.

  Več
 • Zavarovanje obveznosti v primeru smrti

  Zavarovanje obveznosti v primeru smrti

  Olajšajte skrbi najbližjim, zaščitite jih pred stroški pogreba in drugimi finančnimi obveznostmi.

  Več
 • Naložbeno življenjsko zavarovanje Generali GaranT

 • Nezgodno zavarovanje

  Življenjsko zavarovanje kreditojemalcev stanovanjskih kreditov

  Ob najemu stanovanjskega kredita potrebujete zagotovilo, da ga boste ne glede na življenjske dogodke lahko odplačali sami brez ogrožanja finančnega stanja svojih najbližjih. Življenjsko zavarovanje kreditojemalca stanovanjskega kredita, ki smo ga pripravili v sodelovanju z zavarovalnico Generali poskrbi, da v primeru prezgodnje smrti odplačilo kredita ne bo bremenilo vaših dedičev.

  Več
 • Zavarovanje brezposelni

  Zavarovanje za primer brezposelnosti kreditojemalca

  V SKB v sodelovanju z zavarovalnico Generali omogočamo sklenitev zavarovanja za primer brezposelnosti kreditojemalca. Če izgubite službo, zavarovalnica poskrbi za vašo finančno varnost in vam omogoči nov začetek z dogovorjenim mesečnim nadomestilom, ki ga izplačuje do meseca nastopa nove zaposlitve oz. največ 12 mesecev.

  Več
 • Življenjsko zavarovanje kreditojemalcev potrošniških kreditov

  Življenjsko zavarovanje kreditojemalcev potrošniških kreditov

  Življenje je polno lepih in žalostnih dogodkov. Nekateri so znani vnaprej, nekaterih pa ne moremo predvideti. Ko najamete kredit, potrebujete zagotovilo, da ga boste lahko odplačali sami, ne da bi pri tem ogrožali finančno stanje najbližjih. V SKB v sodelovanju z zavarovalnico Generali kreditojemalcem potrošniških kreditov ponujamo dodatno varnost v primeru smrti oziroma trajne in tudi začasne popolne delovne nezmožnosti.

  Več
 • Življenjsko zavarovanje

  Življenjsko zavarovanje

  Vas skrbi preskrbljenost družine, razmišljate o dolgoročnem varčevanju, hkrati pa ob tem ne želite tvegati? Klasično življenjsko zavarovanje zavarovalnice Generali, ki ga lahko sklenete tudi v poslovalnicah SKB, prinaša udeležbo pri dobičku, ob smrti zavarovane osebe pa bo upravičenec, naveden na zavarovalni polici, prejel izplačano zavarovalno vsoto za primer smrti.

  Več
 • Zavarovanje brezposelni

  Premoženjsko zavarovanje

  Posledice nepričakovanih dogodkov in pojavov, kot so potresi, viharji, toče in plazovi, lahko ogrozijo vaše premoženje. Premoženjsko zavarovanje ekskluzivni Paket Dom, ki ga v SKB ponujamo v sodelovanju z zavarovalnico Generali, zagotavlja zavarovanje vašega doma, za morebitne nujne primere pa je v zavarovanje vključena tudi storitev domske asistence.

  Več
 • Nezgodno zavarovanje

  Nezgodno zavarovanje

  SKB in Generali ponujata celovito rešitev osebne varnosti, ki vas ščiti v primeru različnih nepredvidenih dogodkov. Vsak, ki odgovorno skrbi zase in za svoje bližnje ve, da je pomoč ob tragičnih dogodkih odločilna – za to poskrbi nezgodno zavarovanje.

  Več
 • Generali turistično zavarovanje

  Paket turističnega in zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini

  Potujete v tujino? Hitro pomoč na potovanju v tujini si zagotovite z izbiro ponudbe turističnega in zdravstvenega zavarovanja zavarovalnice Generali, ki vključuje turistično asistenco v tujini v sodelovanju z asistenčno družbo Europ Assistance. Izbira turističnega zavarovanja iz ponudbe vam zagotavlja pomoč v slovenskem jeziku 24 ur na dan, vse dni v letu in kjer koli na svetu.

  Več
 • Generali turistično zavarovanje

  Zavarovanje Generali Turist z asistenco v tujini

  Zakaj bi dovolili, da vam nepredvidljivi dogodki pokvarijo potovanje ali zaslužen dopust? Hitro pomoč na potovanju v tujini si lahko zagotovite z izbiro ponudbe letnega turističnega zavarovanja Generali Turist zavarovalnice Generali. Izbira letnega turističnega zavarovanja iz ponudbe vam zagotavlja pomoč v slovenskem jeziku, 24 ur na dan, vse dni v letu in kjer koli na svetu.

  Več
 • Zavarovanje Best Doctors

  Zavarovanje Najboljši zdravniki sveta

  Ne prepustite vašega zdravja ali zdravja vaših otrok naključju. Odločite se za zdravstveno zavarovanje Najboljši zdravniki sveta Zavarovalnice Sava, ki vam zagotavlja zdravljenje pri najboljših zdravnikih in ustanovah za zdravljenje v tujini.

  Več