Sodobne bančne poti

 • Sodobne bančne poti

  SPLET KOMPLET

  SPLET KOMPLET je celovita storitev za poslovanje z banko prek telefona ali interneta. 24 ur na dan, vse dni v letu, lahko udobno in ugodno opravljate bančne storitve prek SKB NET spletnega bančništva ali SKB TEL telefonskega bančništva.
  Potrebujete še kakšen razlog, da se nam pridružite?

  Več
 • Sodobne bančne poti

  SKB NET spletno bančništvo

  SKB NET spletno bančništvo vam omogoča, da lahko 24 ur na dan in vse dni v letu udobno opravljate bančne storitve prek spleta in tako tudi prihranite. Do SKB NET spletne banke imate dostop s posebno identifikacijsko kartico iz katerega koli računalnika z internetno povezavo.

  Več
 • SKB TEL

  SKB TEL telefonsko bančništvo

  SKB TEL telefonsko bančništvo (01) 471 55 55 omogoča telefonsko opravljanje bančnih storitev kjer koli od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro. Po telefonu se lahko naročite za sestanek z osebnim bančnikom, s SKB TEL telefonskim bančništvom pa tudi prihranite, saj so cene storitev ugodnejše kot v poslovalnici. 24 ur na dan vam je na voljo tudi SKB TEL avtomatski odzivnik.

  Če niste stranka naše banke, lahko na SKB TEL-u dobite informacije o ponudbi SKB.

  Več
 • SKB TEL

  SKB TEL avtomatski odzivnik

  Na SKB TEL avtomatskem odzivniku lahko preprosto dostopate do informacij o stanju na računih kjer koli in kadar koli. SKB TEL avtomatski odzivnik je preprosta storitev, ki je na voljo 24 ur na dan in vse dni v letu na telefonski številki (01) 471 55 55.

  Več
 • Splet komplet

  M SKB NET mobilno bančništvo

  M SKB NET mobilno bančništvo omogoča dostop do računov tudi na poti. Vse, kar potrebujete za uporabo M SKB NET-a, je mobilni telefon z možnostjo prenosa podatkov in že imate brez dodatnih stroškov dostop do osnovnih informacij o računih.

  Več