SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Privatno bančništvo

SKB Privatno bančništvo

SKB Privatno bančništvo je, ob podpori Société Générale Private banking, vaš partner pri vsakodnevnem finančnem poslovanju. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.

Zavedamo se, da je skrb za vaše premoženje in njegovo plemenitenje nenehen izziv, hkrati pa smo prepričani, da ta izziv lahko dosegamo z vami. Naši sodelavci so vam s svojim strokovnim znanjem vedno na voljo. Ker želimo dan za dnem graditi partnerski odnos, vreden zaupanja in poln razumevanja.

Z osebnim pristopom ter individualnimi finančni produkti in storitvami vam zagotavljamo ekskluzivno ponudbo

Preverite kaj vse vam nudi SKB Privatno bančništvo. Naš najpomembnejši cilj je, da skupaj plemenitimo vaše premoženje. 


Prestige paket Privatnega bančništva

PB_Prestige paket

Prestige paket Privatnega bančništva je na voljo samo strankam SKB Privatnega bančništva in vsebuje skrbno izbrane storitve in produkte, ki pokrivajo številne finančne situacije. V paketu so vključeni ekskluzivni produkti za vsakodnevno bančno poslovanje.


Prestige klub Privatnega bančništva

PB_Prestige klub

Prestige klub vam omogoča dostop do ekskluzivnih investicijskih produktov in storitev ter ugodnosti pri poslovanju s finančnimi instrumenti. Naš tim visoko usposobljenih strokovnjakov bo predlagal skrbno izbrane in vam prilagojene finančne rešitve.


Naložbeni produkti in rešitve

PB_Naložbeni produkti

Ob podpori globalnega strokovnega znanja s strani Société Générale Private banking vam omogočamo dostop do mednarodnih finančnih trgov. Deležni boste storitev investicijskega svetovanja z več kot 100 strokovnjaki s področja delnic, obveznic in strukturiranih produktov. 
Vlagajte preudarno s pomočjo svetovalca, ki bo skladno z vašimi naložbenimi cilji in tržnimi priložnostmi za vas pripravljal prilagojena naložbena priporočila, ob tem pa budno spremljal razmere, spremembe in novosti na trgih.


Strukturirani produkti

PB_Strukturirani produkti

Izkoristite tržne priložnosti z novimi strukturiranimi produkti, ki so oblikovani posebej za stranke SKB Privatnega bančništva. Strokovno usposobljeni bančniki in svetovalci bodo oblikovali rešitve po vaši meri in skladno z vašimi naložbenimi cilji in tržnimi pričakovanji.

Tu smo za vas. Ker ste središče našega sveta.

Klementina Prosenc
direktorica SKB privatno bančništvo
tel.: (01) 620 44 28

Marko Jović
privatni bančnik
tel.: (01) 620 44 29

Marko Pavlović
investicijski svetovalec
tel.: (01) 620 44 30