SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Priporočite nas 2017

Dobre stvari je vredno deliti

Priporočilo nagradimo s 30 EUR

Ker je najboljše darilo dobro priporočilo
in ker dober glas najdlje seže prav od vas …

Z dobro besedo do super prihranka,
z roko v roki z vami - SKB banka.

Veseli nas, da boste svoje izkušnje in zadovoljstvo z nami, delili s svojimi najbližjimi.
V znak zahvale bomo vsem, ki boste svojim družinskim članom, prijateljem, sorodnikom in znancem priporočili banko SKB, na osebni račun nakazali 30 EUR.


V treh korakih do 30 EUR

1. Priporočite SKB in izpolnite obrazec

Priporočite SKB svojemu sorodniku ali prijatelju, ki še ni naša stranka ter skupaj izpolnita in podpišita Obrazec za priporočilo (PDF)

2. Sorodnik ali prijatelj odpre račun v SKB 
 
Vaš bližnji se s podpisanim in izpolnjenim Obrazcem za priporočilo oglasi v izbrani poslovalnici SKB in ga izroči osebnemu bančniku. Hitro in preprosto bomo uredili vse, da postane naša stranka. 
 
3. Nakazilo 30 EUR na vaš osebni račun 
 
Ko bo vaš prijatelj ali sorodnik na svoj osebni račun začel prejemati redne prilive, bo nagrada 30 EUR nakazana na vaš osebni račun.

Akcija velja od 3. 9. 2018 do 28. 2. 2019.


Ugodnosti tudi za vaše najbližje

Na naši spletni strani lahko vaši najbližji preverijo aktualne ugodnosti za nove stranke in poiščejo dodatne informacije o zamenjavi banke. Da bo postopek zamenjave banke kar najhitrejši, naj se naročijo na sestanek v poslovalnici.

Obstoječa stranka, ki sodeluje v akciji Priporočite nas, mora biti starejša od 18 let ter imeti v SKB odprt Standardni, Pokojninski, Zlati, Prestige, Gotovinski, Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun. V času akcije lahko vsaka obstoječa stranka za vsa priporočila skupaj prejme največ 150 EUR.