SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Prestige

SKB Prestige

SKB je partner, ki mu lahko zaupate. Naše izkušnje, sposobnost, diskretnost in prilagajanje vašim potrebam z bančnimi in finančnimi rešitvami so naše glavne smernice. Za nas ste pomembni vi.

SKB Prestige je namenjen najzahtevnejšim strankam, ki razpolagajo z večjim finančnim premoženjem v banki ali imajo višje redne prilive.

Vaš osebni bančnik bo poskrbel, da bodo vaše želje in potrebe dobile finančno rešitev in bančno ponudbo, prilagojeno posebej za vas.

Za vas smo pripravili posebno ponudbo ekskluzivnih bančnih produktov, ki sledi najvišjim standardom in lahko zadovolji še tako visoke finančne cilje in želje.

 • Prestige ponudba

  Prestige paket za nove stranke

  Sestavite svoj Prestige paket in si zagotovite brezplačno vodenje  Prestige osebnega računa do 18 mesecev ter še vrsto drugih ugodnosti.

 • Prestige ponudba

  Prestige osebni račun

  V primerjavi z drugimi bančnimi računi vam Prestige osebni račun nudi vrsto prednosti in ugodnosti. Prestige osebni račun vas tudi razvaja, saj vam zagotavlja ugodnosti pri naših poslovnih partnerjih.

 • Prestige ponudba

  Prestige VISA debetna kartica

  Prestige VISA debetna kartica je najprestižnejša mednarodna plačilna kartica osebnega računa, ki jo lahko varno uporabljate doma in v tujini, na vseh prodajnih mestih, označenih z znakom VISA.

 • Zlata VISA prestige kartica

  Zlata VISA Prestige kartica

  Zlata VISA Prestige kartica je najprestižnejša plačilno-kreditna kartica banke SKB, ki vam omogoča preprosto negotovinsko plačevanje na prodajnih mestih doma in v tujini, označenih z znakom VISA.

 • Prestige ponudba

  SKB Privatno bančništvo

  Strankam, ki razpolagate z višjimi denarnimi sredstvi in od banke potrebujete storitve privatnega bančništva ter celovitega upravljanja premoženja, ponujamo tudi storitve SKB Privatnega bančništva.

 • Prestige ponudba

  Prestige ugodnosti in popusti

  Naši Prestige partnerji so za imetnike Prestige ponudbe pripravili posebne ugodnosti in popuste.