SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Povej naprej 2017

Povej naprej!

Za vse, ki so mladi in ki bi se radi
mal' pohvalil pr'jatlom in še užival v nagradi … 

Je odgovor na dlani, saj že marsikdo ve,
le povej naprej – »vsi v SKB«.


Si starejši od 15 let in imaš v banki SKB odprt Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun? Svoje izkušnje in zadovoljstvo z nami delil s prijatelji, mi pa bomo tvoj osebni račun obogatili z 20 EUR za vsak račun odprt na tvoje priporočilo.

Več prijateljev boš povabili, več nagrad boš prejel!

Vsem, ki nas boste priporočili prijateljem, ki še nimajo odprtega Osebnega računa za mlade ali ISIC osebnega računa, bomo na osebni račun nakazali 20 EUR.

Akcija traja od 3. 9. 201 do 28. 2. 2019.


V treh korakih do 20 EUR

1. Priporoči SKB in izpolni obrazec

Priporoči SKB svojemu prijatelju, ki še ni naša stranka in nima Osebnega računa za mlade ali ISIC osebnega računa ter skupaj izpolnita in podpišita Obrazec za priporočilo (PDF).

2. Prijatelj odpre Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun v SKB

Tvoj prijatelj se s podpisanim in izpolnjenim Obrazcem za priporočilo (PDF) oglasi v poslovalnici SKB ter ga izroči osebnemu bančniku. Hitro in preprosto bomo uredili vse, da bo postal naša stranka.*

3. 20 EUR na tvoj osebni račun
Ko bo tvoj prijatelj na svoj novi Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun prejel prilive v višini vsaj 50 EUR, bo nagrada v višini 20 EUR nakazana na tvoj osebni račun.

 

*Če oseba še ni polnoletna, mora odpreti Osebni račun za mlade v spremstvu staršev oziroma zakonitega skrbnika. Obstoječa stranka, ki sodeluje v akciji Povej naprej, mora biti starejša od 15 let ter imeti v SKB odprt Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun.
Pogoj za prejem nagrade je, da nova stranka začne aktivno uporabljati svoj novi OR za mlade ali ISIC OR (do 30. 4. 2019 mora na svoj OR za mlade ali ISIC OR prejeti skupne prilive v višini min 50 EUR). V času akcije lahko vsaka obstoječa stranka za vsa priporočila skupaj prejme največ 100 EUR (5 priporočil).