SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Ponudba za mlade

Ponudba za mlade

Imaš vse, kar si želiš: mladost, svobodo in čas za uživanje. Da bo tvoje življenje dinamično in zares čisto svobodno, morajo biti tudi tvoji denarni opravki povsem preprosti. Zato uporabljaj osebni račun za mlade, izkoristi popuste in ugodnosti ter preveri, kaj vse ti še banka ponuja.


 • Povej naprej

  Povej naprej!

  Si starejši od 15 let in imaš v banki SKB odprt Osebni račun za mlade ali ISIC osebni račun? Svoje izkušnje in zadovoljstvo z nami delil s prijatelji, mi pa bomo tvoj osebni račun obogatili z 20 EUR za vsak račun odprt na tvoje priporočilo.

 • Osebni račun za mlade

  Mladi paket

  Imaš vse, kar si želiš: mladost, svobodo in čas za uživanje. Da bo tvoje življenje dinamično in zares čisto svobodno, morajo biti tudi tvoji denarni opravki povsem preprosti. Zato uporabljaj Mladi paket in izkoristi ugodnosti, ki ti jih prinaša.

 • ISIC osebni račun za študente

  ISIC paket

  Si polnoleten dijak ali študent in si želiš pridobiti brezplačno ISIC izkaznico in ISIC osebni račun? Prvi v Sloveniji smo ugodnosti obeh združili v SKB ISIC VISA debetni kartici osebnega računa, ki ti jo v SKB ponujamo brezplačno.

 • ISIC osebni račun za študente

  ISIC ugodnosti

  SKB ISIC VISA debetna kartica je več kot le bančna kartica za mlade - je kartica popustov in ugodnosti, kartica mladostnega življenjskega stila.

 • Pripravnik paket

  Pripravnik paket

   Prepričani smo, da imate že veliko izkušenj in z jasnimi cilji stopate na čisto pravo odraslo pot. Če želite še enostavno in še vedno ugodno rešitev za urejanje financ, je Pripravnik paket prava bančna rešitev.

 • Erasmus kredit

  Na študij v tujino z Erasmus kreditom SKB!

  Se odločaš za študij v tujini, pa nimaš dovolj denarja? Ne skrbi, v SKB ti nudimo ugoden Erasmus kredit, s katerim si boš lahko brez težav pokril stroške bivanja v tujini. Preveri ugodne pogoje!

 • Ugodnosti in popusti za mlade

  Ugodnosti in popusti

  Imaš status dijaka ali študenta in si imetnik osebnega računa za mlade? Potem si upravičen do ugodnosti, ki ti jih ponuja banka v sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji. 

 • Študentski kredit

  Študentski kredit

  S študentskim kreditom si boste lahko privoščili več. Z ugodnimi obrestnimi merami je prijazen do študentskega žepa, poleg tega prihodnost spremeni v sedanjost.

 • MasterCard kartica

  MasterCard kartica

  Želite preprosto in varno negotovinsko plačevati doma in po svetu, opravljati nakupe na daljavo (spletno nakupovanje, prodaja po telefonu)? Potem je prava izbira MasterCard kartica banke SKB, ki vam omogoča vse to in še več.

 • Varčevalni račun 30 dni

  Želiš privarčevati nekaj denarja in ga porabiti po potrebi? Zakaj ga ne bi v tem času oplemenitil? Odpri varčevalni račun in nanj položi 20 eur, ki morajo na računu ostati do konca prekinitve varčevanja. Preostale poljubne pologe pa lahko dvigneš že po 30 dneh.

 • Varčevalni račun zvestobe

  Želiš imeti svoj avto, nov prenosnik ali smučati z najboljšimi smučmi? Položi 20 evrov vsak mesec na varčevalni račun zvestobe in v 2 letih boš lahko uresničil svoje želje.

 • Varčevalni račun s ciljem

  Zastavi si cilj, ki ga želiš doseči v 5 letih. Začneš lahko že z najnižjim pologom 30 eur na mesec. Prosi starše in stare starše, naj ti priskočijo na pomoč in primaknejo kakšen evro k uresničevanju tvojega cilja. K temu bo pripomogla tudi ugodna fiksna obrestna mera.