SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Plačilne storitve

 • E-račun

  E-račun in ostali e-dokumenti so dokumenti, izdani v elektronski obliki in enakovredno zamenjujejo papirnate dokumente. E-dokumente namesto v svoj poštni nabiralnik brezplačno prejmete v spletno banko SKB NET, kjer jih lahko pregledujete, urejate in plačujete. Z njimi se boste izognili kopičenju papirnatih dokumentov, poenostavili njihovo upravljanje in plačevanje ter hkrati storili nekaj dobrega za okolje.

  Več
 • Domače plačilne transakcije

  Domača plačilna transakcija je plačilna transakcija v valuti države, pri kateri plačnikov in prejemnikov ponudnik plačilnih storitev ali edini ponudnik plačilnih storitev opravijo plačilne storitve za plačnika in prejemnika plačila na območju Republike Slovenije.

  Več
 • Čezmejne in druge plačilne transakcije

  Čezmejne plačilne transakcije vključujejo transakcije v evrih ali drugih valutah in so namenjene fizičnim osebam, ki opravljajo plačilne storitve po vsem svetu.

  Več
 • Direktne obremenitve in trajni nalogi

  Direktna obremenitev je namenjena plačnikom, ki pri prejemniku plačila (upniku) podpišejo soglasje za poravnavanje obveznosti z neposredno obremenitvijo plačnikovega računa.

  Več
 • Univerzalni plačilni nalog