SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Varčevanje s PAPIJEM

 • PAPI paket

  PAPI paket

  Naučiti otroka ravnanja z denarjem, je pomemben del njegove vzgoje, odraščanja in osamosvajanja. V SKB smo pripravili PAPI paket za otroke do 12. leta s ponudbo osebnega in varčevalnih računov, bančnih kartic in spletnega poslovanja, vse oblikovano po meri vašega otroka.

  Več
 • PAPI varčevalni in osebni račun

  PAPI Varčevalni račun 30 dni

  PAPI varčevalni račun 30 dni je lahko prvi pravi varčevalni račun za otroke do 12. leta starosti. Odprtje računa ne prinaša stroškov, pologi pa so odvisni od malega varčevalca in tistih, ki mu pomagajo varčevati.

  Obvezni prvi polog znaša 20 eur in mora ostati na računu ves čas do prekinitve varčevanja. Kartico PAPI varčevalnega računa bomo poslali na naslov zakonitega zastopnika oz. skrbnika.

  S svojo prepoznavno podobo bo kartica otroke še dodatno spodbujala k premišljenemu ravnanju z denarjem in varčevanju. 

  Več
 • PAPI varčevalni in osebni račun

  PAPI Varčevalni račun zvestobe

  PAPI varčevalni račun zvestobe je lahko najboljša izbira za srednjeročno bogatenje prihrankov mlajših in najmlajših varčevalcev. Zvestoba se začne graditi z najmanjšim mesečnim pologom 20 eur, dodatni mesečni pologi so poljubni.

  Izpolnitev želja in načrtov jim bomo približali že po 2 letih varčevanja, njihovo zvestobo pa nagradili z ugodno obrestno mero.

  Več
 • PAPI varčevalni in osebni račun

  PAPI Varčevalni račun s ciljem

  Varčevalni račun s ciljem je prava izbira za varčevanje za daljše obdobje z rednimi mesečnimi pologi s trajnim nalogom in visoko obrestno mero. Tako lahko otroku omogočite varno prihodnost, lažji dostop do študija, potovanje ali pa mu uresničite njegovo veliko željo po dobrem kolesu, klavirju, svoji sobi,…

  Najmanjši mesečni polog znaša 30 eur, dodatni pologi pa so vedno dobrodošli. Z ugodno fiksno obrestno mero boste malemu varčevalcu po 5 letih lahko uresničil še tako veliko željo.

  Več