SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Zlati osebni račun

Zlati osebni račun

Življenje je kot paket zlatih pričakovanj. Izpolnite jih z zlatim osebnim računom.

Zlati osebni račun zadovolji tudi najzahtevnejše. Uživajte v (p)osebnih ugodnostih in udobju ter si privoščite zlata vredno kartico s posebnimi zavarovanji.


Komu je namenjen?

Zlata Visa debetna kartica

Zlati osebni račun je namenjen strankam, ki imajo višji mesečni dohodek.

Preverite ponudbo paketov za nove stranke!
Bi zamenjali banko? Odločite se za Zlati paket in si zagotovite brezplačno vodenje Zlatega osebnega računa in spletnega bančništva SKB NET do 18 mesecev ter še vrsto drugih ugodnosti.


Prednosti zlatega osebnega računa


Značilnosti

Zlata VISA debetna kartica
Zlata VISA debetna kartica omogoča dvigovanje gotovine na bankomatih, plačevanje na prodajnih mestih, označenih z znakom VISA, doma in v tujini ter nakupe na daljavo (internet).

Za kartico lahko sami določite limite za bankomat, POS-terminal in spletne nakupe in vse druge varnostne nastavitev (npr. brez možnosti spletnih nakupov, ni mogoča uporaba kartice na POS-terminalih v tujini,...).

Prekoračitev pozitivnega stanja (limit)
Ko začnete na račun dobivati redne prilive, vam v SKB odobrimo višji redni limit. Če so vaši izdatki večji, lahko pridobite višji izredni limit (višja dovoljena prekoračitev pozitivnega stanja).

SPLET KOMPLET - Spletno, mobilno in telefonsko bančništvo
S sodobnimi bančnimi potmi lahko upravljate sredstva na osebnem računu kjer koli in kadar koli. Do osebnega računa lahko dostopate 24 ur na dan prek SKB NET-a in MOJ@SKB, od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro. pa vam je na voljo tudi SKB TEL telefonsko bančništvo.

Kot imetnik zlatega osebnega računa lahko postanete tudi uporabnik zlatih plačilno-kreditnih kartic MasterCard in VISA.

Zavarovanje kartic plus
Z zavarovanjem kartic plus lahko zavarujete svoje bančne kartice in osebne predmete v primeru izgube ali kraje.

Varnostni SMS 
Z varnostnim SMS prejmete obvestilo o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu prek spleta ali telefona. Obvestilo prejmete o vsaki transakciji, ki je bila v Sloveniji ali tujini opravljena z vašo kreditno ali plačilno kartico.

Info SMS
Info SMS omogoča prejemanje obvestil o stanju na računu, o prilivih na račun, o doseženem limitu na računu, o zapadlosti limita in depozita ter o zaključku varčevanja.


Zahtevana dokumentacija

Če želite odpreti osebni račun potrebujete:

  • veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list);
  • davčno številko.