SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Standardni osebni račun

Standardni osebni račun

Eden za vse

Potrebujete osebni račun, ki vam bo omogočal pregledno in preprosto upravljanje denarnih sredstev ne glede na kraj, čas, način ali valuto? S standardnim osebnim računom ste brezplačno nezgodno zavarovani, na voljo vam je osebni bančnik, brezplačno pa lahko uporabljate SKB TEL avtomatski odzivnik.


Komu je namenjen?

Visa debetna kartica

Standardni osebni račun je namenjen osebam, starejšim od 15 let, ki imajo redne mesečne prilive.

Preverite ponudbo paketov za nove stranke!
Bi zamenjali banko? Odločite se za Samo moj paket in si zagotovite brezplačno vodenje Standardnega osebnega računa in spletnega bančništva SKB NET do 24 mesecev.


Prednosti standardnega osebnega računa


Značilnosti

Standardni osebni račun omogoča pregledno in preprosto upravljanje denarnih sredstev ne glede na kraj, čas, način ali valuto.

VISA debetna kartica
S standardnim osebnim računom prejmete VISA debetna kartico, ki omogoča dvigovanje gotovine na bankomatih in plačevanje na prodajnih mestih, označenih z znakom VISA, doma in v tujini.

Za kartico lahko sami določite limite za bankomat, POS-terminal in spletne nakupe in vse druge varnostne nastavitve (npr. brez možnosti spletnih nakupov, ni mogoča uporaba kartice na POS-terminalih v tujini,...).

Prekoračitev pozitivnega stanja (limit)
Ko začnete na račun dobivati redne prilive, vam v SKB odobrimo redni limit. Če so vaši izdatki večji, imate možnost pridobiti izredni limit (višja dovoljena prekoračitev pozitivnega stanja).

Zavarovanje kartic plus
Z zavarovanjem kartic plus lahko zavarujete svoje bančne kartice in osebne predmete za primer izgube ali kraje.

SPLET KOMPLET - Spletno, mobilno in telefonsko bančništvo
Prek sodobnih bančnih poti lahko upravljate sredstva na standardnem osebnem računu kjer koli in kadar koli. Do standardnega osebnega računa lahko dostopate 24 ur na dan prek SKB NET-a in MOJ@SKB, od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro. pa vam je na voljo tudi SKB TEL.

Kot imetnik standardnega osebnega računa lahko pridobite:

Varnostni SMS 
Z varnostnim SMS prejmete obvestilo o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu prek spleta ali telefona. Obvestilo prejmete o vsaki transakciji, ki je bila v Sloveniji ali tujini opravljena z vašo kreditno ali plačilno kartico.

Info SMS
Info SMS omogoča prejemanje obvestil o stanju na računu, o prilivih na račun, o doseženem limitu na računu, o zapadlosti limita in depozita ter o zaključku varčevanja.


Zahtevana dokumentacija

Če želite odpreti osebni račun, potrebujete:

  • veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list);
  • davčno številko.