SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Prestige

Prestige osebni račun

Prestige osebni račun sledi najvišjim standardom, da lahko zadovolji vaše še tako visoke finančne cilje in želje. Uživajte v ugodnostih in udobju ter si privoščite prestižno kartico s posebnimi ugodnostmi.


Komu je namenjen?

Prestige Visa debetna kartica

Prestige osebni račun je namenjen strankam, ki razpolagajo z večjim finančnim premoženjem v banki ali imajo višje redne prilive.


Prednosti Prestige osebnega računa


Značilnosti

Prestige VISA debetno kartica
Prestige VISA debetna kartica omogoča dvigovanje gotovine na bankomatih in plačevanje na prodajnih mestih, označenih z znakom VISA, doma in v tujini ter nakupe na daljavo (internet).

Za kartico lahko sami določite limite za bankomat, POS-terminal in spletne nakupe in vse druge varnostne nastavitve (npr. brez možnosti spletnih nakupov, ni mogoča uporaba kartice na POS-terminalih v tujini,...).

Prekoračitev pozitivnega stanja (limit)
Ko začnete na račun dobivati redne prilive, vam v SKB odobrimo višji redni limit. Če so vaši izdatki večji, lahko pridobite višji izredni limit (višja dovoljena prekoračitev pozitivnega stanja).

SPLET KOMPLET - Spletno, mobilno in telefonsko bančništvo
S sodobnimi bančnimi potmi lahko upravljate sredstva na osebnem računu kjer koli in kadar koli. Do osebnega računa lahko dostopate 24 ur na dan prek SKB NET-a in MOJ@SKB, od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro. pa vam je na voljo tudi SKB TEL telefonsko bančništvo.

Kot imetnik Prestige osebnega računa lahko postanete tudi uporabnik zlate VISA Prestige kartice s posebnimi ugodnostmi.

Zavarovanje kartic plus
Z zavarovanjem kartic plus lahko zavarujete svoje bančne kartice in osebne predmete v primeru izgube ali kraje. Če se odločite za zlato VISA Prestige kartico, bo zavarovanje kartic plus za vas brezplačno.

Varnostni SMS 
Z varnostnim SMS prejmete obvestilo o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu prek spleta ali telefona. Obvestilo prejmete o vsaki transakciji, ki je bila v Sloveniji ali tujini opravljena z vašo kreditno ali plačilno kartico.

Info SMS
Info SMS omogoča prejemanje obvestil o stanju na računu, o prilivih na račun, o doseženem limitu na računu, o zapadlosti limita in depozita ter o zaključku varčevanja.


Zahtevana dokumentacija

Če želite odpreti osebni račun potrebujete:

  • veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list);
  • davčno številko.