SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
PAPI osebni račun

PAPI osebni račun

Za prve polete k samostojnosti

Z brezplačnim PAPI osebnim računom najmlajši spoznavajo pomen varčevanja in odgovornosti do svojih prihrankov. Popeljite svojega otroka v svet bančništva v družbi PAPIJA. PAPI večkrat letno podeli tudi nagrado za vztrajnost.


Komu je namenjen?

PAPI Visa debetna kartica

PAPI osebni račun je namenjen otrokom od rojstva do vključno 12. leta starosti. Pomaga jim na poti do finančne samostojnosti.

V SKB smo pripravili PAPI paket za otroke do 12. leta s ponudbo osebnega in varčevalnih računov, bančnih kartic in spletnega poslovanja, vse oblikovano po meri vašega otroka.


Prednosti PAPI osebnega računa


Značilnosti

S PAPI VISA debetno kartico lahko otrok doma in v tujini: 

  • dviguje denar na bankomatih označenih z znakom VISA, 
  • negotovinsko plačuje na prodajnih mestih označenih z znakom VISA,
  • opravlja nakupe na daljavo (internet).

Za kartico lahko sami določite limite za bankomat, POS-terminal in spletne nakupe in vse druge varnostne nastavitve (npr. brez možnosti spletnih nakupov, ni mogoča uporaba kartice na POS-terminalih v tujini,...).

S PAPI varčevanjem se bodo otroku hitreje uresničile sanje in želje, hkrati pa ga boste naučili pomembnih vrednot za odgovorno ravnanje s prihranki. 
 
SPLET KOMPLET – Spletno, mobilno in telefonsko bančništvo
Otrok lahko skupaj s starši prek sodobnih bančnih poti (SKB NET-a, MOJ@SKB ali SKB TEL-a) vedno in povsod preveri stanje na računu.
 
Sprememba PAPI osebnega računa
Ko bo otrok dopolnil 12 let, mu bo banka avtomatično spremenila PAPI osebni račun v osebni račun za mlade, s katerim otrok pridobi dodatne ugodnosti.

 

Varnostni SMS 
Z varnostnim SMS prejmete obvestilo o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu prek spleta ali telefona. Obvestilo prejmete o vsaki transakciji, ki je bila v Sloveniji ali tujini opravljena z vašo kreditno ali plačilno kartico.

Info SMS
Info SMS omogoča prejemanje obvestil o stanju na računu, o prilivih na račun, o doseženem limitu na računu, o zapadlosti limita in depozita ter o zaključku varčevanja.


Zahtevana dokumentacija

Če želite odpreti PAPI osebni račun, potrebujete:

  • otrokov rojstni list ali njegov veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list);
  • otrokovo davčno številko;
  • veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) starša (zakonitega zastopnika);
  • davčno številko starša (zakonitega zastopnika);
  • uradno dokazilo o skrbništvu za skrbnike.