Krediti

 • Jesenski gotovinski kredit 2017

  Gotovinski kredit

  Gotovinski kredit je najhitrejša pot do denarja, ki ga v kratkem času potrebujete za nepredvidljive finančne izdatke. Omogoča gotovinsko izplačilo ali neposredno plačilo prodajalcu, lahko pa z njim pokrijete tudi negativno stanje na računu.

  Več
 • SKB krediti

  Hitri gotovinski kredit

  Hitri gotovinski kredit je prva pomoč, kadar potrebujete denar za nenačrtovane nakupe. Hitro, preprosto in brez posebne dokumentacije lahko najamete kredit do treh let, ki ga odplačujete neposredno z osebnega računa pri SKB.

  Več
 • Jesenski stanovanjski kredit 2017

  Stanovanjski kredit

  Odločitev za stanovanjski kredit potrebuje posvet z ljudmi, ki jim zaupamo. Skupaj je lažje, skupaj pridemo na cilj hitreje, skupaj zmoremo več – zato ker je življenje timski šport. SKB vam pomaga pri nakupu ali gradnji nove hiše, stanovanja, vikenda ali le pri prenovi obstoječega doma, saj ponuja ugodne stanovanjske kredite s fiksno ali spremenljivo obrestno mero.

  Več
 • Hitri stanovanjski kredit

  Hitri stanovanjski kredit

  Z ugodnim hitrim stanovanjskim kreditom lahko prenovite kopalnico, zamenjate streho ali izdelate fasado. S hitrim stanovanjskim kreditom bo vaša želja po spremembah v stanovanju ali hiši tudi hitro uresničena.

  Več
 • Avtomobilski kredit

  Avtomobilski kredit

  Bi radi kupili nov avto? Izberite takega, ki vam najbolj ustreza, mi pa bomo poskrbeli, da si ga boste lahko privoščili. Z avtomobilskim kreditom SKB boste lahko izbrali vozilo po svojem okusu, omogočili pa vam bomo tudi ugodno financiranje avtomobilskega zavarovanja in registracijo vozila.

  Več
 • Kreditno posredovanje

  Kredit pri posredniku

  SKB banka ima podpisane pogodbe o kreditnem posredništvu z več kot 100 podjetji in samostojnimi podjetniki (PDF). Pri njih lahko najamete kredit enostavneje ali po ugodnejših pogojih. Največkrat lahko kredit sklenete kar na prodajnem mestu in želeni izdelek takoj odpeljete domov.
  Več
 • Kredit v 1 uri

  Kredit v 1 uri

  V SKB se zavedamo neprecenljivosti vašega časa, zato vam kredit odobrimo v eni uri.

  Več
 • Krediti in varčevanja

  Stanovanjski krediti NSVS

  Ste uspešno zaključili varčevanje v nacionalni stanovanjski varčevalni shemi in ste upravičenec za najem kredita NSVS? Zdaj imate priložnost, da pametno oplemenitite privarčevana sredstva. V SKB varčevalcem, ki ste ali boste uspešno zaključili varčevanje v NSVS s stanovanjskimi krediti NSVS in drugimi stanovanjskimi krediti pomagamo do nakupa ali gradnje nove hiše, stanovanja ali pri prenovi obstoječega doma.

  Več
 • Študentski kredit

  Študentski kredit

  S študentskim kreditom si boste lahko privoščili več. Z ugodnimi obrestnimi merami je prijazen do študentskega žepa, poleg tega prihodnost spremeni v sedanjost.

  Več
 • Osebni računi in krediti

  Lombardni kredit

  Lombardni kredit omogoča, da za pridobitev kredita pri SKB zastavite vezan depozit.

  Več
 • SKB krediti

  Limit na osebnem računu

  So vaše potrebe po denarnih sredstev trenutno večje od običajnih? Lahko si pomagate z limitom na osebnem računu. Z možnostjo prekoračitve pozitivnega stanja na osebnem računu banka SKB strankam omogoča hiter dostop do dodatnih finančnih sredstev.

  Več