SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Kartice

 • SKB VISA debetna kartica.

  Nove brezstične kartice

  V SKB sledimo svetovnim bančnim trendom, zato uvajamo sodobno, varno in udobno plačevanje s plačilno-kreditnimi VISA in MasterCard karticami.

 • SKB VISA debetna kartica.

  VISA debetna kartica

  Se želite izogniti zamudnemu plačevanju z gotovino? Želite preprosto, udobno in varno plačevati nakupe doma in v tujini? VISA debetna kartica je idealna rešitev za vas!

   

 • Zavarovanje kartic plus

  Zavarovanje kartic plus

  Vas skrbi, kaj bi se zgodilo, če bi izgubili SKB kartico ali bi vam jo ukradli? Kaj pa če poleg kartice izgubite tudi ključe, osebne dokumente, denarnico in mobilni telefon? Z zavarovanjem kartic plus lahko mirno spite, saj imate zavarovane vse kartice SKB in hkrati tudi svoje osebne predmete.

 • VISA kartica

  VISA kartica

  VISA kartica je namenjena vsem, ki želijo brez gotovine varno in udobno plačevati in opravljati nakupe na daljavo (spletno nakupovanje, prodaja po telefonu). Svojim lastnikom omogoča nakupe danes, plačevanje pa prenaša na kasnejši čas. Njen dom je svet, kredit po vaši meri in željah pa v vaših rokah.

 • MasterCard kartica

  MasterCard kartica nagrajuje!

  Nakupujte z MasterCard ali Zlato MasterCard kartico in izkoristite številne ugodnosti in nagradne igre.

 • MasterCard kartica

  MasterCard kartica

  Želite preprosto in varno brez gotovine plačevati doma in po svetu ali opravljati nakupe na daljavo (spletno nakupovanje, prodaja po telefonu) in plačilo nakupov poravnati enkrat na mesec? Potem je klasična MasterCard kartica ali zlata MasterCard kartica prava izbira za vas, saj vam omogoča vse to in še več.

   

 • 3-D Secure

  3-D Secure - varno plačevanje prek spleta

  Storitev 3-D Secure omogoča preprosto in varno plačevanje v spletnih trgovinah z uporabo enkratnega gesla, ki ga stranka prejme prek SMS na svoj mobilni telefon. Podpirata ga VISA s Verified by VISA in Mastercard s MasterCard® SecureCode™.

 • Varnostni SMS

  Varnostni SMS

  Varnostni SMS vas obvesti o dvigu gotovine na bankomatu, nakupu na prodajnem mestu, nakupu prek spleta in telefona. Tako ste takoj obveščeni o vsaki transakciji, ki je bila v Sloveniji ali tujini opravljena z vašo kreditno oziroma plačilno bančno kartico.

 • Dodatna zavarovanja za imetnike kartic

  Dodatna zavarovanja za imetnike kartic

  SKB kartice nudijo več kot le varno negotovinsko poslovanje doma in v tujini. Dodatna zavarovanja prinašajo našim karticam še večjo vrednost, vam pa dodatno varnost pri vsakdanjem poslovanju in pri potovanjih v tujino.

Prijava izgube ali zlorabe VISA debetne kartice 24/7
(01) 
471 50 90
Bankart, Ljubljana

Prijava izgube ali zlorabe VISA ali MasterCard plačilno-kreditne kartice 24/7
(01) 471 50 92

Bankart, Ljubljana

Informacije o računu ali članstvu in reklamacije nakupa (01) 471 55 55
kartice@skb.si, od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 15.00, v petek do 14.00.