SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Investicijski skladi

 • Novice za vlagatelje

  SKB kot pooblaščeni distributer podskladov Amundi Funds in SGAM Fund, vas obvešča o pomembnih sklepih, povezanih s skladom Amundi Funds in SGAM Fund.

  Več
 • Krovna sklada Amundi Funds in Amundi Index Solutions

  Imate presežek denarnih sredstev, ki jih želite investirati? Krovna sklada Amundi Funds in Amundi Index Solutions zagotavlja premišljeno in celovito razpršitev vaših naložb. Številni in raznoliki podskladi vam omogočajo individualno oblikovano ponudbo s kombinacijo obvezniških in delniških skladov  ter skladov denarnega trga (v okviru krovnega skada Amundi Funds) in indeksnih skladov (v okviru krovnega sklada amundi Index Solutions), različnih panog in vrst izdajateljev na kapitalskih trgih ZDA, Evrope in Azije, ki jih upravljajo priznani strokovnjaki.

  Več
 • KD Krovni sklad

  Imate presežek denarnih sredstev in ga želite investirati? V SKB posredujemo pri pristopu k KD Krovnemu skladu družbe za upravljanje KD Skladi, d.o.o., pri čemer so stroški pristopa enaki kot v primeru pristopa pri KD družbi za upravljanje. Naložbe v KD Krovni sklad vam omogočajo različne naložbene strategije v okviru politike upravljanja posameznega podsklada.

  Več