Sponzorstvo

Povezanost in vpetost SKB v okolje

Skrb in odgovornost do ljudi in prostora, v katerem delamo in živimo, je ena izmed temeljnih vrednot SKB.

SKB v skupini Société Générale ohranja svojo usmeritev – povezani smo z okoljem, o čemer pričajo različne oblike finančne pomoči kulturnim, športnim in človekoljubnim organizacijam ter njihovim projektom.

Zavedamo se, da se uspeh vsake gospodarske družbe meri z uspešnostjo okolja, v katerem posluje. Svojo filozofijo sožitja z okoljem uresničujemo tudi tako, da namenjamo del ustvarjenega dohodka kot svoj neposredni prispevek različnim družbenim dejavnostim – kulturnim, izobraževalnim, humanitarnim in športnim.

Naša družbena odgovornost se izraža v transparentni poslovni praksi, ki temelji na etičnih vrednotah; spoštujemo življenje, delo in ustvarjalnost zaposlenih, ožje skupnosti in širšega družbenega okolja. Zavzemamo se za dobre medčloveške odnose ter zdravo in pozitivno okolje, zato skušamo pomagati posameznim združenjem in posameznikom s podobnimi vrednotami.


Moja olimpijska norma

Moja olimpijska norma

Tudi letos smo se priključili tekaškemu projektu Moja olimpijska norma, kjer želimo, skupaj z OKS, spodbuditi ljudi, da preverijo svojo telesno pripravljenost in jo v izbranem obdobju tudi izboljšajo.

Vabimo vas, da se udeležite Moje olimpijske norme. Prijavite se lahko prek mobilne aplikacije TeamSlovenia ali na www.mojanorma.si in sodelujete v vam najbližjem kraju:

  • 7. aprila v Postojni
  • 8. aprila v Kranju
  • 9. aprila v Celju
  • 14. aprila v Velenju
  • 15. aprila v Novem mestu
  • 16. aprila v Kopru

Zaključni dogodek bo 18. junija v Ljubljani.

Na vsakem dogodku se bodo prijavljeni tekači najprej ogreli s trenerjem, po tekaškem testu bo sledila analiza in svetovanje za izboljšanje norme, ki jo bodo nato preverjali na zaključnem dogodku. Udeleženci se bodo lahko spočili in pojedli sadje na SKB sprostitvenem prostoru. Na zaključnem dogodku bo otroke obiskal PAPI in delil balone.

Več o projektu in lokacijah dogodkov najdete na www.mojanorma.si.

Sponzorske prošnje sprejemamo na naslov sponzorstva@skb.si.