Sponzorstvo

Povezanost in vpetost SKB v okolje

Skrb in odgovornost do ljudi in prostora, v katerem delamo in živimo, je ena izmed temeljnih vrednot SKB.

SKB v skupini Société Générale ohranja svojo usmeritev – povezani smo z okoljem, o čemer pričajo različne oblike finančne pomoči kulturnim, športnim in človekoljubnim organizacijam ter njihovim projektom.

Zavedamo se, da se uspeh vsake gospodarske družbe meri z uspešnostjo okolja, v katerem posluje. Svojo filozofijo sožitja z okoljem uresničujemo tudi tako, da namenjamo del ustvarjenega dohodka kot svoj neposredni prispevek različnim družbenim dejavnostim – kulturnim, izobraževalnim, humanitarnim in športnim.

Naša družbena odgovornost se izraža v transparentni poslovni praksi, ki temelji na etičnih vrednotah; spoštujemo življenje, delo in ustvarjalnost zaposlenih, ožje skupnosti in širšega družbenega okolja. Zavzemamo se za dobre medčloveške odnose ter zdravo in pozitivno okolje, zato skušamo pomagati posameznim združenjem in posameznikom s podobnimi vrednotami.


Slovenska bakla 2018

Slovenska bakla 2018

V letu zimskih olimpijskih iger smo se priključili projektu Slovenska bakla 2018, s katerim želimo, skupaj z OKS, ustvariti olimpijsko vzdušje še pred začetkom dogajanja v Pjongčangu. Dogodki bodo potekali v osmih krajih po Sloveniji, kjer so se rodili naši olimpijci. Poleg prižiga olimpijskega ognja, se boste obiskovalci lahko družili z vrhunskimi športniki – svojimi sokrajani – otroci pa se bodo pomerili v športnih izzivih, kjer jih bo spodbujal tudi naš pujsek PAPI. Na dogodkih ne bo manjkalo nagradnih iger in praktičnih darilc.

 
  9. januar – Ljubljana, BTC 
10. januar – Mojstrana, Park mojstranških olimpijcev
11. januar – Jesenice, Dvorana Podmežakla
12. januar – Tržič, igrišče pri Dvorani tržiških olimpijcev
15. januar – Celje, Glavni trg
19. januar – Velenje, drsališče Velenje
24. januar – Maribor, Trg Leona Štuklja
26. januar – Črna na Koroškem, dvorana pred Kulturnim domom
 
Zaključni dogodek s predstavitvijo Slovenskih olimpijskih reprezentanc na OI 2018 bo 29. januarja v Ljubljani. 

Sponzorske prošnje sprejemamo na naslov sponzorstva@skb.si.