SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ
Vrednote 2017

Poslanstvo in vizija

Svojim strankam ponujamo raznovrsten nabor visoko konkurenčnih produktov in kakovostnih storitev v okviru mednarodne mreže Société Générale, ene največjih bančnih skupin v evrskem območju. Deležni smo podpore pri prenosu in uvajanju najsodobnejših tehnologij, pri omogočanju novih poslovnih priložnosti in dostopnosti virov financiranja. 

Našo banko odlikujeta sodobnost in inovativnost, tako je SKB angažirana pobudnica razvoja slovenskega bančnega sistema na različnih področjih. Ob tem previdno obravnavamo tveganja in se učinkovito odzivamo na pričakovanja strank ter tržne spremembe. 
 
Strankam prijazno banko ustvarjamo s prilagajanjem bančnih storitev njihovim željam in potrebam. Gradimo in negujemo trdne odnose, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju, razumevanju, iskanju najboljših rešitev ter obojestranskem zadovoljstvu.

DOBRODOŠLI V DRUŽINO

Naša želja je, da bi se pri nas počutili kar najbolje. Prizadevali si bomo ustvarjati okolje, v katerem bomo skupaj rastli, se razvijali in uspevali. Med nas ste vabljeni vsi – z vsemi željami in potrebami, sanjami in realnimi situacijami, idejami in vprašanji. Dobrodošli.

Naše obljube

Zaposleni v SKB delujemo skladno s svojimi ključnimi vrednotami, ki so skupinski duh, odgovornost, inovativnost in predanost. Verjamemo, da je to osnova za spodbudno poslovno okolje in zdrave dolgoročne poslovne odnose.

 Želimo biti skrben PARTNER …,
… ki si prizadeva učinkovito zadovoljiti VAŠE FINANČNE POTREBE …,  
… in ustvariti DOLGOROČNO ZAUPANJE ter SODELOVANJE …,
… saj smo tu zaradi VAS ... 
... in ob vas.
 
SKUPAJ DOSEGAMO VEČ

joga

ZANESLJIVOST in ODGOVORNOST
Kakovost ni naključje.

 • Zavezani smo visokim standardom kakovosti.
 • Nenehno izboljšujemo svoje delo, se izobražujemo in nadgrajujemo svoje znanje, da vedno zagotavljamo bančne storitve na najvišji ravni. 
kitara

 UČINKOVITOST in ODZIVNOST 

Predlagamo prave rešitve v pravem trenutku.
 
 • Za vas preudarno predlagamo najustreznejše finančne rešitve. 
 • Z zagotavljanjem različnih bančnih poti se trudimo prihraniti vaš čas in vam omogočiti preprost dostop do denarja, storitev ter vseh za vas pomembnih informacij o ponudbi.
 • Za nove stranke uredimo prenos poslovanja s prejšnje banke, nato za vas poiščemo najučinkovitejše produkte iz svoje široke ponudbe.
oce in hci

 ZAUPANJE 

Skrbno in iskreno opravljamo svoje delo.
 
 • Skrbno zagotavljamo, da so vaši prihranki in osebni podatki pri nas varni.
 • Držimo se dogovorov in jasno komuniciramo.
 • Z iskrenim zanimanjem prisluhnemo vašemu mnenju in željam ter si prizadevamo oboje upoštevati pri delovanju. 
OSEBEN PRISTOP 
Tu smo za vas.
 
 • Vi ste v središču naše pozornosti, zato vam je na voljo osebni bančnik, ki pozna vaše potrebe in vam zna najbolje svetovati.
 • S prijaznim in strokovnim odnosom do strank se trudimo, da se pri nas vedno počutite dobrodošli.  
Družina
SKUPAJ DOSEGAMO VEČ
Obljuba vam in okolju, v katerem delujemo. 
 
 • Naše vodilo je pošten odnos z jasno in transparentno ponudbo. 
 • Stojimo vam ob strani z zavezo, da skupaj dosegamo obojestransko zadovoljstvo.

Prizadevamo si delovati skladno z navedenimi obljubami in z vami ustvarjati dolgoročen poslovni odnos.

Vabimo vas, da svoje ideje, komentarje ali predloge za izboljšanje našega dela delite z nami prek svojega osebnega bančnika, spletnega obrazca ali elektronske pošte na naslovu info@skb.si, lahko pa nas tudi pokličete na SKB TEL. (01) 471 55 55.