SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Sporočila za javnost 2017

Naročite se na RSS Sporočila za javnost

Informacije o ključnih dogodkih, prelomnicah, finančnih rezultatih, viziji in načrtih, strategiji in poslovanju banke ter o ponudbi in ugodnostih SKB najdete v naših sporočilih za javnost. Starejša sporočila za javnost najdete v arhivu.

Jelka Novak Katona
svetovalka za odnose z javnostmi in vodja Korporativnih komunikacij
(01) 471 59 79

 • 12.12.2017

  Andre Gardella je novi glavni izvršni direktor SKB

  Andre Gardella je imenovan za glavnega izvršnega direktorja SKB. Mandat je nastopil dne 8. decembra 2017. Na tej funkciji je zamenjal Françoisa Turcota, ki bo prevzel novo zadolžitev v okviru Skupine Société Générale. 

  PDF
 • 02.08.2017

  SKB je dosegla odlične komercialne in finančne rezultate v prvi polovici leta 2017

  Skupina SKB, ki jo sestavljajo banka SKB in njeni dve odvisni podjetji SKB Leasing in SKB Leasing Select, je v prvem polletju 2017 ustvarila čisti dobiček v višini 22,4 milijonov EUR. Zavzetost pri delu s strankami, skupinsko delo in inovativnost zaposlenih, ki strankam nudijo kakovostne produkte in storitve, odgovornost pri obvladovanju tveganj in stroškov poslovanja so ključni elementi in vrednote, na katerih temeljijo doseženi finančni rezultati, ki izhajajo iz rednega poslovanja Skupine SKB.

  PDF
 • 21.06.2017

  Vem, česa si želim, zato #Vztrajam!

  Banka SKB je že 25 let ponosna sponzorka slovenskih olimpijskih reprezentanc, od lani pa tudi osebna sponzorka atletinje Maruše Mišmaš in deskarja Tima Kevina Ravnjaka. V okviru olimpijskih vrednot, ki so tudi vrednote zaposlenih v SKB, želi pokazati, kako pomembno je vztrajati, da na koncu dosežemo zastavljene cilje. Zato je banka pričela z motivacijskim projektom #Vztrajam, k vključitvi vanj pa poziva vse ljudi, ki potrebujejo spodbudo.

   

  PDF
 • 09.02.2017

  Odlično poslovno leto 2016 za Skupino SKB

  Skupina SKB (banka SKB in njeni dve odvisni podjetji - SKB Leasing in SKB Leasing Select) je zaključila poslovno leto 2016 z dobičkom v višini 63,7 milijonov EUR. Odličen poslovni rezultat odraža na eni strani spodbudne prodajne aktivnosti vseh zaposlenih v Skupini SKB, ki so strankam skozi vse leto nudili kakovostne bančne storitve in produkte, kateri ustrezajo potrebam strank, na drugi strani pa odraža strogo politiko obvladovanja tveganj in stroškov poslovanja.

  PDF
 • 09.02.2017

  Poslovni rezultati 2016

  Nerevidirani nekonsolidirani računovodski izkazi za leto 2016.

  PDF
 • 09.02.2017

  Poslovni rezultati 2016

  Nerevidirani konsolidirani računovodski rezultati za leto 2016.

  PDF