SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Sporočila za javnost 2013

Naročite se na RSS Sporočila za javnost

Informacije o ključnih dogodkih, prelomnicah, finančnih rezultatih, viziji in načrtih, strategiji in poslovanju banke ter o ponudbi in ugodnostih SKB najdete v naših sporočilih za javnost. Starejša sporočila za javnost najdete v arhivu.

Jelka Novak Katona
svetovalka za odnose z javnostmi in vodja Korporativnih komunikacij
(01) 471 59 79

 • 21.06.2013

  François Turcot imenovan za glavnega izvršnega direktorja

  V skladu z Zakonom o bančništvu SKB seznanja javnost, da je François Turcot nastopil mandat glavnega izvršnega direktorja dne 20. 6. 2013, potem ko je od Banke Slovenije dobil dovoljenje za opravljanje te funkcije.

  PDF
 • 05.04.2013

  Zaposleni v SKB darovali za udobnejše bivanje otrok v Mladinskem domu Malči Beličeve

  Predstavniki dobrodelnega društva »Talents & Partage«, ki deluje v okviru bančne Skupine SKB in mednarodne matične Skupine Société Générale, so Olgi Rupnik Krže, ravnateljici MD Malči Beličeve, izročili donacijo, s katero so prispevali k izboljšanju bivalnega okolja 60-im tamkajšnjim otrokom. Donacijo so zbrali zaposleni v SKB, ki so člani omenjenega društva, in matično društvo »Talents & Partage« iz Société Générale Pariz. Finančna sredstva so se porabila za nakup šestih tuš kabin za otroke v MD Malči Beličeve.

  PDF
 • 13.02.2013

  Skupaj dosegamo več

  Skupina SKB, ki jo sestavljata banka SKB in SKB Leasing, je poslovno leto 2012 zaključila z dobičkom po obdavčitvi v višini 3,7 milijona EUR. Težavne splošne gospodarske razmere v Sloveniji in posledično visoki stroški tveganj, predvsem v segmentu pravnih oseb, so vplivale tudi na poslovne rezultate Skupine SKB. Zaposleni v SKB so si tudi v letu 2012, kljub manjšemu povpraševanju v okolju, prizadevali s svojo strokovnostjo, osebnim pristopom in kakovostjo storitev ustreči potrebam strank in prispevati k, v danih razmerah optimalno, uspešnemu zaključku poslovnega leta.

  PDF
 • 13.02.2013

  Skupaj dosegamo več

  Nerevidirani konsolidirani računovodski izkazi za leto 2012.

  PDF
 • 13.02.2013

  Skupaj dosegamo več

  Nerevidirani nekonsolidirani računovodski izkazi za leto 2012.

  PDF