SKB-Logo

Preizkusi MOJ@SKB mobilno banko

PRENESI ZDAJ

Sporočila za javnost 2012

Naročite se na RSS Sporočila za javnost

Informacije o ključnih dogodkih, prelomnicah, finančnih rezultatih, viziji in načrtih, strategiji in poslovanju banke ter o ponudbi in ugodnostih SKB najdete v naših sporočilih za javnost. Starejša sporočila za javnost najdete v arhivu.

Jelka Novak Katona
svetovalka za odnose z javnostmi in vodja Korporativnih komunikacij
(01) 471 59 79

 • 17.12.2012

  Spremembe v poslovni mreži

  Optimizacija poslovanja in bolj smotrna razporeditev mreže poslovalnic sta poslovna razloga, ki sta - poleg kriterija, da tudi takšna nova razporeditev bančnih poslovalnic omogoča strankam dostopnost banke SKB v vseh krajih in območjih Slovenije – vodila k odločitvi, da bančna poslovalnica Maribor Leclerc od 2. 1. 2013 in Slovenska Bistrica od
  31. 1. 2013 ne bosta več na voljo strankam.

  PDF
 • 29.11.2012

  SKB je "Banka leta 2012 v Sloveniji"

  SKB banki je že drugič uspelo osvojiti priznanje "Banka leta 2012 v Sloveniji", ki ga podeljuje revija The Banker.

  Včeraj, 28. novembra 2012, sta predstavnici banke SKB, Vojka Ravbar, namestnica glavnega izvršnega direktorja, in Jelka Novak Katona, vodja oddelka Korporativne komunikacije, na slovesni podelitvi v Londonu prevzeli priznanje, ki ga je SKB prejela kot ena od zmagovalk letošnjega tekmovanja med bančnimi ustanovami, ki ga vsako leto organizira revija The Banker. Slovesnosti so se udeležili predsedniki uprav vodilnih bank iz več kot 100 držav.

  PDF
 • 19.11.2012

  EIB še naprej podpira manjše projekte prek SKB v Sloveniji

  EIB in SKB sta podpisali pogodbo o zagotovitvi dolgoročnih virov v višini 75 milijonov evrov, ki bodo namenjeni financiranju mikro, majhnih in srednje velikih podjetij ter občin v Sloveniji. Obe finančni instituciji zaupata v slovensko gospodarstvo, da je sposobno generirati kakovostne investicijske projekte in želita z zagotovitvijo svežih virov prispevati k spodbujanju gospodarskega razvoja in rasti.

  Video posnetek podpisa pogodbe med EIB in SKB.

  PDF
 • 01.08.2012

  V središču varnost in zadovoljstvo strank

  Skupina SKB, ki jo sestavljata banka SKB in SKB Leasing, je letošnje prvo polletje zaključila z dobičkom pred davki v višini 7,4 milijonov EUR. Vodilo pri doseganju zastavljenih poslovnih ciljev je bilo tudi tokrat zadovoljstvo strank, hkrati pa tudi varnost ob zaostrenih gospodarskih razmerah. V razmere finančne in ekonomske krize je SKB stopila v dobri kondiciji.

  PDF
 • 04.07.2012

  SKB - glavni sponzor slovenskih olimpijcev do leta 2016

  SKB in Olimpijski komite Slovenije sta 3. julija 2012 podpisala pogodbo o nadaljnjem sodelovanju. SKB ostaja glavni sponzor slovenskih olimpijskih reprezentanc tudi v obdobju od 2012 do 2016. V letošnjem letu banka obeležuje častitljivo 19. obletnico od podpisa prve pogodbe z Olimpijskim komitejem Slovenije o glavnem sponzorstvu slovenskih olimpijskih reprezentanc.

  PDF
 • 17.02.2012

  Zadovoljstvo strank je merilo naše uspešnosti

  Pozornost do strank in skrbno, a optimalno upravljanje z viri sredstev in naložbami, sta ključa do odličnih poslovnih rezultatov tudi v neugodnih gospodarskih razmerah. Skupina SKB je leto 2011 zaključila s čistim dobičkom v višini 24,4 milijona EUR.

  PDF